Najave

NAŠA LJUBAV HRANI

MARIJINI OBROCI Naruči valentinovsku čestitku, usreći dragu osobu i promijeni život bar jednog djeteta Usrećite srce drage osobe te tako promijenite živote djece u nekim od najsiromašnijih zajednica svijeta narudžbom valentinovske čestitke

In-eternum - katolički planer

Foto: Marijini obroci

 

Vođeni ljubavlju prema najpotrebitijima i ove godine Marijini obroci pokreću valentinovsku kampanju u kojoj možete naručiti darovne čestitke za poklon dragoj osobi. Kampanju su podržali i naši poznati pjevači, Goran Karan i Franka Batelić.

Čestitke naručite u razdoblju od od 30. 1. do 9. 2. 2023., a u zamjenu za Vašu donaciju u iznosu godišnje prehrane za jedno, dvoje, troje, četvero ili petero djece dobit ćete prigodnu čestitku Marijinih obroka i privjesak od prirodnog materijala.

 

Čestitke i razne darove koje možete izabrati dostupni su ovdje.

Nešto posebno za dragu osobu možete odabrati između prigodnih poklona nekih od promomaterijala Marijinih obroka, a možete ih i preuzeti u Info centrima Marijinih obroka u Zagrebu (Ilica 29) i Slavonskom Brodu (Kralja Petra Krešimira IV 2).

Broj djece raste

„Raduje nas i to što smo nedavno s vama podjelili prekrasnu novost da broj djece koja primaju dnevni obrok s Marijinim obrocima nastavlja rasti, donoseći radost, nadu i sigurnost mladim učenicima i obiteljima diljem svijeta. U našem programima školske prehrane ukupan broj djece koja primaju Marijine obroke svakog školskog dana povećao se na 2 429 182.

Rastući troškovi života, globalna inflacija, cijene goriva, gnojiva i žitarica značajno su porasle, a kao rezultat toga porasli su troškovi isporuke našeg programa. Kako bi ih uskladili s ovim povećanjem, cijena prehrane djeteta tijekom cijele školske godine s Marijinim obrocima od sada će biti 22 €.”

Za sve dodatne informacije možete se javiti na [email protected] ili na 01 5509 250.

IBAN: HR7923600001102102666, SWIFT: ZABAHR2X

Više o Marijinim obrocima saznajte na www.marysmeals.hr te na Facebook i Instagram stranici.

Prijavite se na naš newsletter i svaki tjedan primajte najvažnije i najzanimljivije tekstove na svoju e-mail adresu! Prijaviti se možete ovdje.

Najčitanije

Na vrh