Aktualnosti

DRAGI LJUDI, TREBAMO VAŠU POMOĆ!

Marijine sestre u selu Banigbé-Gare u Beninu počele su s gradnjom ambulante za djecu Teška su vremena i teško je izdvojiti neki veći iznos, ali nas puno po malo možemo učiniti čuda, poziva nas pater Stjepan

Vjerujte da i najmanja donacija, koju vam je možda i neugodno uplatiti može puno pomoći

Jeste li kada pomislili da sagradite ambulantu za djecu u nekoj siromašnoj zemlji? Sami teško, ali po onoj narodnoj kamen po kamen zajedno možemo puno više nego što mislimo.

Marijine sestre u selu Banigbé-Gare u Beninu počele su s gradnjom ambulante za djecu.

Iskopan je bunar, kupljen generator za pumpanje vode i spremnik za vodu, te su se na terenu počele izrađivati ciglice za izgradnju s obzirom da je kupovina cigle tamo preskupa. Prvo je na redu ograda kako bi kupljeni materijal bio na sigurnom, a potom će se krenuti dalje uz pomoć vas, dobrih ljudi.

Ciglicu po ciglicu skupljaju i grade bolje sutra za bolesne mališane. Ajmo im pomoći! Teška su vremena i teško je izdvojiti neki veći iznos, ali nas puno po malo možemo učiniti čuda. Vjerujte da i najmanja donacija, koju vam je možda i neugodno uplatiti može puno pomoći. Molim vas podijelite ovu objavu i ako možete pomozite svojom donacijom! Hvala do Neba!

Podaci za uplatu su:

Udruga za pomoć djeci Benina „Anđeosko srce“, Rim 44, 10000 Zagreb, Banka: OTP banka IBAN: HR0224070001100471904

SWIFT: OTPVHR2X Svrha uplate: Izgradnja ambulante

Izvor objave: Facebook, Stjepan Ivan Horvat

Prijavite se na naš newsletter i svaki tjedan primajte najvažnije i najzanimljivije tekstove na svoju e-mail adresu! Prijaviti se možete ovdje.

Najčitanije

Na vrh