Najave

FILM ZA SVAKU PUBLIKU

MARIJINA ZEMLJA Film o Blaženoj Djevici Mariji za sve ljude otvorena srca! Nemojte nikako propustiti! Od 16.11.2020. u kinu Metropolis, MSU, Zagreb.

Foto: Screenshot/Marijina zemlja

 

Film “Marijina zemlja”, dugometražni dokumentarno-igrani film španjolskog redatelja i glumca Juana Manuela Cotela u produkciji kuće „Infinito”, a koji govori o ljudima koji su se u Crkvu vratili Marijinim zagovorom, stiže i u naša kina.

Ne propustite film koji je prikazan u 36 zemalja svijeta i svugdje oduševio publiku. Od 16. studenog 2020., film možete pogledati u kinu Metropolis, MSU, Zagreb.

Redatelj Cotelo poručuje kako ovo nije film namijenjen samo katolicima. “Ovo je film za svu publiku!” U videu pogledajte cijelu poruku redatelja:

O filmu

Cotelo u filmu glumi jednog tajnog agenta koji putuje svijetom da bi susreo ljude koji su doživjeli obraćenje u kojem je posebnu ulogu imala Blažena Djevica Marija. Kako bi prikupio potrebne informacije agent odlazi u Meksiko, Veliku Britaniju, Kolumbiju i Bosnu i Hercegovinu.

Svjedočanstva su istinita, a najveću ulogu u obraćenju ljudi imala je Gospa. Film je dijelom fikcijski, a dijelom istiniti jer je prožet stvarnim svjedočanstvima. Ovo nije najnovije djelo redatelja Cotela, film je snimljen 2013. godine kao drugi njihov film.

Prijavite se na naš newsletter i svaki tjedan primajte najvažnije i najzanimljivije tekstove na svoju e-mail adresu! Prijaviti se možete ovdje.

Najčitanije

Na vrh