Aktualnosti

BDIJENJE U 33 HRVATSKA GRADA

Marijanskim procesijama za život započela jesenska kampanja inicijative „40 dana za život“

Marijanskim procesijama za život započela jesenska kampanja inicijative „40 dana za život“

Marijanska procesija u Zagrebu (lijevo) i Kninu (desno)/ foto: 40danazazivot.com

 

Udruga „Hrvatska za život“ te inicijativa „40 dana za život“ organizatori su Marijanskih procesija kojima je najavljena jesenska kampanja inicijative „40 dana za život“.

Marijanske procesije održane su 25. rujna u večernjim satima u Šibeniku, Kninu, Splitu i Zagrebu, dan prije njih čak šest, a u nedjelju tri; jučer je bila u Gospiću a sutra će biti u Slavonskom Brodu.

„Toliko osmijeha, zagrljaja, pjesme, radosti i molitve, nikoga nisu ostavili ravnodušnim. Naša Nebeska Majka bila je u srcu svakog sudionika procesije, a vjerujemo da je dotaknula i sve one koje smo putem susretali“ – rekli su iz Inicijative.

Započelo je i molitveno bdijenje u 33 hrvatska grada. Ove su se godine u molitvu za nerođene uključila četiri nova grada –  Zaprešić, Trogir, Poreč i Vrbovec.

Više informacija o molitvenim bdijenjima možete pronaći ovdje.

Prijavite se na naš newsletter i svaki tjedan primajte najvažnije i najzanimljivije tekstove na svoju e-mail adresu! Prijaviti se možete ovdje.

Komentirajte
Komentiraj
U komentarima je zabranjeno vrijeđanje na bilo kojoj osnovi. Komentari koji sadrže uvredljive poruke ili neprimjerene izraze bit će uklonjeni.

Reci što misliš

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

Najčitanije

Na vrh