Vijesti

DJEČAK S GOTOVO 20 DIJAGNOZA

Maleni Mario treba našu pomoć Roditelji dječaka Maria mole sve nas za pomoć!

Foto: Facebook

 

Točno mjesec dana nakon rođenja Mariu je prestalo kucati srce…

Mario je rođen carskim rezom, a kući je pušten kao zdrava beba. Točno mjesec dana nakon rođenja Mariu je prestalo kucati srce. Tog trena započela je drama obitelji Ujdur. Tata Niko i mama Kristina odmah zovu hitnu, te je Mario reanimiran u vozilu Hitne pomoći, prenosi laudato.hr.

Liječnici su mu uspjeli spasiti život, ali ima gotovo dvadeset dijagnoza i ne može samostalno disati. Njegovi roditelji bore se za svaki Marekov novi dan.

„Svima koji brinu u Klaićevoj o njemu puno zahvaljujem“, kaže majka Kristina

„Marek je na palijativi, budi se, ali isto tako zaspi i ne može se ga probuditi. Kore mozga ostalo je 5 mm, sve ostalo je šuplje. Također je dodatno stradalo moždano deblo koje upravlja vitalnim funkcijama. Puls mu pada i nažalost spasa nema. Liječnici su dali sve od sebe i sve invazivne metode su isključene pošto se samim time produžuje Marekova agonija. Svima koji brinu u Klaićevoj o njemu puno zahvaljujem“, kaže majka Kristina.

Žive u podstanarskom stanu i imaju još jednu djevojčicu… Čak i malen dio koji možemo izdvojiti, njima će značiti puno!

Obitelj Ujdur živi u podstanarskom stanu i imaju još jednu djevojčicu. Iako im je teško tražiti pomoć, tata koji ima status njegovatelja i majka koja je na bolovanju, našli su se i pred financijskim zidom.

Čak i malen dio koji možemo izdvojiti, njima će značiti puno. Uplatu možemo izvršiti na mamin račun HR9624070003232856520 na ime Kristina Čeh Ujdur.

Book.hr; Laudato.hr

Prijavite se na naš newsletter i svaki tjedan primajte najvažnije i najzanimljivije tekstove na svoju e-mail adresu! Prijaviti se možete ovdje.

Komentirajte

Najčitanije

Na vrh