Recenzije knjiga

„Majke i sinovi – i što poštovanje ima s njima?” Dr. Emerson Eggerichs

Majke i sinovi - Recenzija knjige

O knjizi

„Nikada nije ni prerano ni prekasno da majke počnu primjenjivati ovu poruku poštovanja, a njihovi sinovi za to nikada nisu ni premladi ni prestari!”

Sarah Eggerichs

Sin zna da ga majka voli, no ponekad se pita poštuje li ga ona.

Istina je da su ljubav i poštovanje jednako potrebni i sinovima i kćerima, međutim, istraživanja pokazuju da muškarci i žene drugačije reagiraju u stresnim situacijama. Muškarci svijet oko sebe više doživljavaju kroz prizmu poštovanja – ako imate sina, ovo je knjiga za vas!

Dr. Emerson Eggerichs je kroz svoje knjige već milijunima bračnih parova prenio biblijsko shvaćanje ljubavi i poštovanja, koje je preobrazilo njihove odnose, a sada primjenu tih istih načela objašnjava kroz još jedan od najvažnijih ljudskih odnosa, onaj između majke i sina. Ova knjiga objašnjava kako se sinu obraćati s poštovanjem te donosi brojna svjedočanstva majki koje su te savjete poslušale.

Autor obrazlaže ne samo kako prepoznati muškarca u svome dječaku nego navodi i čitav niz njegovih unutarnjih potreba: da štiti druge, da predvodi druge, da bude snažan i da donosi odluke, da promišlja o problemima, da sklapa bliska prijateljstva i razumije ljudsku spolnost.

Knjiga govori o majci koja iskazujući svome sinu poštovanje, pored ljubavi koju mu pruža, odgovara na najdublju potrebu njegova srca…

Tekst s korica knjige

Dr. Emerson Eggerichs je također autor uspješnice New York Timesa Ljubav i poštovanje, prodane u više od 1,6 milijuna primjeraka.

Želite kupiti knjigu ili se informirati o cijeni?

Kliknite na gumb „Kupi knjigu”.

Ako ste je već pročitali pa je želite ocijeniti, potražite “Ocjena knjige” na dnu članka. (Molimo Vas da ocjenjujete samo ako ste knjigu doista pročitali!)

Osnovne informacije

Naslov: Majke i sinovi
Podnaslov: Što svaka majka treba prepoznati kod svojega sina
Autor: Dr. Emerson Eggerichs
Nakladnik: Figulus
Godina izdanja: 2016.
Jezik: hrvatski
Prijevod s engleskog jezika: Dubravka Rojc
Broj stranica: 324
Uvez: meki
Veličina knjige: 15 x 22,8 cm

Komentirajte

Najčitanije

Na vrh