Razno

OTKRIVENO BERTI PETIT

MAJKA PREŽALOSNOG SRCA Po ovom nazivu bit će odobrene mnoge milosti milosrđa, preporoda i spasenja Ona je već postigla mnoge milosti i još će ih više postići u očekivanju da, posvećenjem Prežalosnomu i Bezgrešnomu Srcu moje Majke, Crkva bude oporavljena i svijet obnovljen (Isus Berti Petit)

MAJKA PREŽALOSNOG SRCA: Po ovom nazivu biti će odobrene mnoge milosti milosrđa, preporoda i spasenja

Foto: Pixabay


 

Dana 8. rujna 1911., nakon svete pričesti, Isus joj dade ovu važnu objavu:

VELIKA PORUKA

Srce moje Majke ima pravo na naziv PREŽALOSNO i ja želim da ono bude ispred naziva BEZGREŠNO, jer si je taj prvi naziv stekla ona sama. Crkva je prepoznala u mojoj Majci ono što sam ja učinio u njoj: njezino bezgrešno začeće. Sad je vrijeme, i ja to tražim, da bude shvaćeno i priznato pravo koje moja Majka ima na jedan pravedan naziv koji je zaslužila svojim poistovjećivanjem sa svim mojim bolima, svojim patnjama, svojim žrtvama i svojim žrtvovanjem na Kalvariji, prihvaćenima u potpunu suglasju s mojom milošću i podnesenima za spas čovječanstva.
Upravo je u tom suotkupiteljstvu moja Majka bila iznad svega velika i to je razlog zbog kojeg ja tražim da kratka molitva, onakva kakvu sam ja izdiktirao, bude potvrđena i propagirana u cijeloj Crkvi, na isti način kao i molitva mojemu Srcu, i da ona bude izgovarana od svih mojih svećenika nakon misne žrtve.
ONA JE VEĆ POSTIGLA MNOGE MILOSTI I JOŠ ĆE IH VIŠE POSTIĆI u očekivanju da, posvećenjem Prežalosnomu i Bezgrešnomu Srcu moje Majke, Crkva bude oporavljena i svijet obnovljen.

Pred tobom se nazivam Majkom Prežalosnog Srca. Taj naziv, koji je htio moj Sin, draži mi je od svih ostalih, a kada bude proširen, po njemu će biti odobrene mnoge milosti milosrđa, preporoda i spasenja.“

Dana 17. rujna 1911. Djevica Marija se je pojavila s krvarećim čelom, probodenim rukama i nogama, pokazujući tim svetim stigmama koliko se je ona bila poistovjetila s Isusovim bolima. Dok je vidjelica bila nutarnje prosvijetljena o tome Marijinu sutrpljenju, ona reče: „Ti razumiješ boli koje je pretrpjelo moje Srce i cijelo moje biće za zdravlje svijeta.“ I za vrijeme svetog sata sa 24. na 25. ožujka Presveta Djevica Marija doda: „Nazvala sam se (u Lourdesu) Bezgrešnim Začećem. Pred tobom se nazivam Majkom Prežalosnog Srca. Taj naziv, koji je htio moj Sin, draži mi je od svih ostalih, a kada bude proširen, po njemu će biti odobrene mnoge milosti milosrđa, preporoda i spasenja.“

Iz knjige „Berta Petit i pobožnost Prežalosnomu i Bezgrešnomu Srcu Marijinu“ autorice Irene Corone. Dopuštenje izdavača za prenošenje ulomka vrijedi isključivo za portal Book.hr.

Više o knjizi možete saznati ovdje, a kupiti ju po sniženoj cijeni od 45 kuna, ovdje.

Prijavite se na naš newsletter i svaki tjedan primajte najvažnije i najzanimljivije tekstove na svoju e-mail adresu! Prijaviti se možete ovdje.

Komentirajte

Najčitanije

Na vrh