Skoči na sadržaj Skoči do podnožja

Gorljiva

Priscilla Shirer

16.90 

Uz svaku knjigu – blokić na dar!

 

Na zalihi

Naručite i osvojite 169 bodova!
Kupi odmah
TEČAJ: 1 EUR = 7,53450 HRK
Podijeli:

Opis

Gorljiva – Moj plan borbe za iskrenu, konkretnu i stratešku molitvu

Gorljiva te oprema za uzvraćanje udarca neprijatelju koji ti želi oduzeti sve obilje koje ti je Otac dao. Svako poglavlje ove knjige donosi priču stvarnih žena i njihovih bitaka, pojašnjenja neprijateljevih strategija i oprema te strateškom molitvom za obranu.

Autorica bestselera New York Timesa, Priscilla Shirer nadaleko je poznata po svojim međunarodnim govorničkim, podučavačkim i spisateljskim službama. Ona svoju ulogu iz filma Ratna soba iz 2015. godine preslikava u stvarne živote današnjih žena, baveći se temama koje ih najviše pogađaju. Pomaže im da identificiraju deset najčešćih strategija koje neprijatelj upotrebljava protiv Božje snage u ženama protiv:

  • strasti,
  • fokusa,
  • identiteta,
  • obitelji,
  • samopouzdanja,
  • poziva i čistoće,
  • odmora,
  • zadovoljstva,
  • srca i
  • važnih odnosa.

Svako poglavlje razotkriva okrutne, lukave namjere neprijatelja u svim ovim područjima, priprema te i potiče da napišeš svoje gorljive molitvene strategije.

Knjiga pomaže prepoznati da su borbe koje svakodnevno vodimo sa sobom i svojim bližnjima ustvari borbe na potpuno drugoj razini. To su borbe s lukavim neprijateljem koji se pokušava uvući u svaki kutak našeg života, a molitva, prava gorljiva molitva, oružje je kojim ga možemo pobijediti.

 

Da sam ja tvoj neprijatelj, oslabila bih te i naglasila tvoje nesigurnosti kako bi one određivale način na koji doživljavaš sebe, kako bi te slabile i onemogućavale te da uzvratiš udarce, kako bi umanjivale tvoju slobodu i sprečavale te da budeš onakva kakvom te Bog stvorio. Dobro bih se pobrinula da nikada ne shvatiš što ti je Bog dao i da posumnjaš u Božju snagu u sebi.

Neka tvoja molitva bude gorljiva

Na kraju svakog poglavlja, autorica nas poziva na molitvu. Ona nam daje naputke za postizanje gorljive molitve i potkrepljuje svoje upute citatima iz Biblije. Kako bi nam ova knjiga uistinu mogla pomoći napraviti svoj plan borbe, na kraju knjige donosimo ti prostor za bilješke i perforirane listove za ispisivanje molitve. Uz to, svaki primjerak knjige ima i svoj blokić za pisanje molitve kako bismo mogli izgraditi svoj molitveni ormar.

O molitvi postoje predivne knjige obrazovanih autora, koje zaista vrijedi pročitati. Štoviše, toplo ti preporučam da to učiniš.

Tȁ ne možeš naučiti previše o molitvi, zar ne? Ali ovdje, na ovim stranicama, nećemo o molitvi samo govoriti ili pak o njoj razmišljati.

Ne.

Pripremi se.

Za molitvu.

Jer bez nje, život je nemoguć – tvoj, moj, bilo čiji.

 

Dodatne informacije

Težina 301 g
Dimenzije 13.2 × 20.3 cm
Broj stranica

236

Godina izdavanja

2024

ISBN

978-953-367-036-2

Prijevod

Rahela Grozdanov

Vrsta uveza

Možda će vam se također svidjeti…