Skoči na sadržaj Skoči do podnožja
Akcija!

Duh Gospodinov je na nama

Dr. Leslie KeegelRobert Hunt

Najniža cijena u posljednjih 30 dana: 4.78 
Snižena cijena: 9.56 

Na zalihi

Naručite i osvojite 96 bodova!
Kupi odmah
TEČAJ: 1 EUR = 7,53450 HRK
Podijeli:

Opis

O knjizi Duh Gospodinov je na nama

U rukama držite knjigu koja svjedoči o uskrsnuću Isusa Krista! To je i jedna od primarnih svrha čudesa. Ona daju dokaze. Veliko je osvježenje čitati knjigu koja obiluje briljantnim uvidima, ali i čudesnim događajima koji prate istinsko evanđelje. Ovdje nalazimo opise čuda biblijskih proporcija koja zadivljuju. Neprestano sam supruzi govorio: „Hej, poslušaj ovo“, i čitao joj doživljaje iz knjige Duh Gospodinov je na nama.
Knjiga bi bila dragocjena i kada bi samo nadahnjivala, jer to uistinu dobro čini. Autor Leslie Keegel dijeli svjedočanstva koja otkrivaju što Božje srce osjeća za ljude. Ali ti su doživljaji i pravni presedani za one koji slijede Isusa. To znači da svjedočanstvo sadrži otkrivenje Božjega srca u vezi s nekim problemom. On želi neprestano ponavljati svoja čuda, ovoga puta kroz nas! Pročitajte ovu knjigu, budite nadahnuti i recite „da“ onome koji će se svakime od nas koristiti na isti način koji je opisan u ovoj predivnoj knjizi. Uživajte u velikoj avanturi!
Bill Johnson
Bethel Church, Redding, Kalifornija
autor knjige God is Good

Leslie Keegel predsjednik je Globalnog Foursquare vijeća. Služi kao nacionalni vođa Foursquarea Šri Lanke i regionalni koordinator misija Foursquare za Južnu Aziju. Leslie i njegova supruga Belen imaju troje djece: Blessie, Julie i Rosie.

Dodatne informacije

Težina 208 g
Dimenzije 15.2 × 22.9 cm
ISBN

9789534850138

Prijevod

Mirjana Vojinović

Godina izdavanja

2019.

Broj stranica

175

Nakladnik

VInograd

Vrsta uveza