Najave

RAZVIJTE DISCIPLINU ZAPISIVANJA...

LIDERSKA OBUKA Proširite svoje područje utjecaja i unaprijedite svoje vodstvo Uključite se u svjetski poznatu lidersku obuku s više od 405,000 osoba u cijelom svijetu i naučite kako ga možete maksimizirati.

Foto: GLS

Jeste li ikada zapisali svoje misli, planove ili želje? Ako niste, vrijeme je da razvijete disciplinu zapisivanja.  Globalni liderski samit u Hrvatskoj se održava 13. i 14. studenog 2020. Uključite se u svjetski poznatu lidersku obuku s više od 405,000 osoba u cijelom svijetu i naučite kako ga možete maksimizirati.

Vrijednost zapisivanja

Craig Groeschel jedan je od predavača svjetskog glasa na GLS-u. Nedavno je izdao novu knjigu pod naslovom “Hope in the Dark: Believing God is Good When Life Is Not” (Nada u tami: Kako vjerovati da je Bog dobar kad život nije”.
Groeschel razmatra priču o ocu koji je doveo svojeg opsjednutog sina k Isusu i rekao: “Vjerujem! Pomozi mojoj nevjeri!” Isus je u čovjekovoj iskrenoj molbi čuo vapaj njegovog izranjavljenog srca.

Sad kad sam vrlo star, ili možda nisam još, ali čini se kao da svaki put kad odem u prodavaonicu zaboravim sve ono što nisam zapisao. Da, ja sam onaj koji će trčati s blagajne u dvanaesti red po bocu kečapa. Makar to bilo samo dva-tri puta, ali ako nešto nije na papiru ili u bilješkama na mojem mobitelu, zaboravljam po što me je Amy poslala. Je li tražila čokoladni sladoled s višnjama i orasima ili sladoled s čokoladnim komadićima i orasima i višnjama? Čovjek bi mislio da je nebitno, ali bitno je.

‘Zato sam naučio zapisivati’

Kad vam Bog nešto kaže, zapišite to, jer vaš duhovni neprijatelj je stručnjak za krađu sjemenja istine koje Bog želi posaditi. Odvojite bilježnicu za tu namjenu ili ih možete zapisivati u svoj dnevnik. Bog će vam možda nešto pokazati, a ako to ne zapišete ili nekako ne zabilježite da se možete prisjetiti, vrlo je lako zaboraviti što vamje pokazao.

Raznoliki govornici 

Raznoliki govornici na GLS-u donose jedinstvenu mješavinu vizije, inspiracije i praktičnih vještina kojima ćete se odmah moći služiti.

CRAIG GROESCHEL Kao prvak Globalnog liderskog samita, Craig zagovara podizanje lidera u svim sektorima društva.

MARCUS BUCKINGHAM Autor je devet knjiga, među kojima su dvije najprodavanije poslovne knjige svih vremena.

VANESSA VAN EDWARDS Redovito drži predavanja za kompanije, među kojima su Google, Facebook, Comcast i Microsoft.

RORY VADEN Kao uvaženi stručnjak za poslovnu strategiju i liderstvo specijalizirao se za to da pomogne liderima d apostanu ugledniji, pouzdaniji, prepoznati i utjecajni.

PAULA FARIS Ova Emmyjem nagrađivana novinarka bila je suvoditeljica emisije Good Morning America vikendom te suvoditeljica ABC-ovog The
Viewa.

ALBERT TATE Kao dinamičan govornik i traženi predavač, poznat je po kombiniranju biblijskih izazova i humora.

Sve o govornicima, prijavi i ostalim informacijama pročitajte ovdje.

Prijavite se na naš newsletter i svaki tjedan primajte najvažnije i najzanimljivije tekstove na svoju e-mail adresu! Prijaviti se možete ovdje.

Komentirajte

Najčitanije

Na vrh