Duhovna glazba

KAD SVE UTIHNE

Kršćanska grupa „Adoramus Te“ predstavlja cover poznate pjesme Oprosti, Gospode, za sve drugo, jer važan si ti, Isuse! 💕

Foto: Screenshot

 

Kršćanska grupa Adoramus Te predstavlja „Kad sve utihne“ – cover predivne pjesme „Heart of worship“ engleskog kantautora Matta Redmana koju je na hrvatski prepjevala grupa Emanuel.

Toliko im se svidjela izvedba Emanuela da su je, kažu Lea, Iva i Mario Breskovac, prenijeli u cijelosti uz minimalne izmjene, Gospodinu na slavu.

Kao Maranatha zbor u Dublinu, često ju vole izvoditi za vrijeme klanjanja u crkvi kada se, sa svojim meditativnim karakterom, lijepo uklopi.

U ovom coveru možete čuti: Mateja na gitari, Martinu koja predivno čita predivan tekst, Leu zaduženu za bubnjeve te Ivu na klaviru. Glasovi Ive i Lee lijepo se isprepliću.

Ekipa iz grupe Adoramus Te zahvaljuje Gospodinu što ih okuplja oko svoje riječi, oko slavljenja Njegova imena te najavljuje kako će se uskoro javiti i s novom/starom božićnom pjesmom koju trenutno obrađuju u domaćoj atmosferi.

Adoramus Te na netu

Njihov rad možete pratiti na njihovoj web-stranici: http://adoramuste.info/, te na društvenim mrežama: www.facebook.com/adoramustedublin; www.instagram.com/adoramuste_band/; www.youtube.com/channel/UCAN90ixsSLqp3g_HyT-5X5A

Prijavite se na naš newsletter i svaki tjedan primajte najvažnije i najzanimljivije tekstove na svoju e-mail adresu! Prijaviti se možete ovdje.

Komentirajte

Najčitanije

Na vrh