Preporučamo

BITI TU JEDNI ZA DRUGE

Kristofori su mi pomogli da popravim svoj odnos sa svekrvom s kojom sam bila u sukobu Njezin odnos sa svekrvom nije bio baš najbolji. Zato je odlučila zamoliti Kristofore za molitvenu podršku. Evo što se tada dogodilo...

Kristofori su mi pomogli da popravim svoj odnos sa svekrvom s kojom sam bila u sukobu

Hvaljen Isus i Marija!

Željela bih posvjedočiti što se dogodilo nakon susreta i molitve s Kristoforima.

Sredinom siječnja ove godine zamolila sam Kristofore za molitvenu podršku zbog situacije u obitelji. Naime, moj odnos sa svekrvom te s mužem nije bio najbolji. Za Kristofore sam saznala i čula na nedjeljnim misama, mnogo sam čitala na njihovim stranicama i onda sam ih odlučila zamoliti za podršku. Vidjela sam kolikima je pomogla molitva i susret s njima, pa sam se zato i ja odlučila javiti i potražiti pomoć, utjehu, nadu i razgovor u molitvi s njima. Dogovorili smo se za termin i 17. veljače došla sam u župu sv. Stjepana u Botincu Prvomučenika na molitvu i razgovor.

Kao da su svi okovi pali s mene

Nakon molitve i razgovora, na putu prema kući duboko sam razmišljala o svemu o čemu smo razgovarali i o molitvi. Osjećala sam se nekako drugačije, laganije, ispunjena vjerom i nadom da će se nešto dogoditi. Jednom riječi, bila sam nekako sretnija…

Kad sam stigla i ušla u kuću, kao da su svi okovi pali s mene. Osjetila sam neki spokoj. Kad sam pogledala svekrvu, s kojom sam sve ovo vrijeme bila u sukobu, osjetila sam poštovanje i susrela se s njezinim pogledom i osmjehom. Bio je drugačiji.

Te večeri izmolila sam u samoći nekoliko molitvi pred raspelom Isusa, iz duše. Iskreno i odano. Molila sam za mir, za nas, za ljubav i iskreno mu još jednom predala svoju dušu i srce. Svake večeri od tada molim iskreno za sve nas, za oprost, milosrđe i ljubav. Molim za svekrvu i za sebe: da i meni i njoj podari razumijevanje i ljubav. Međusobnu ljubav. Evo, nije prošlo ni tjedan dana, a osjeća se neka ugodna atmosfera; nas smo dvije počele puno bolje komunicirati. Spontano. Znam da mi je u svemu tome pomogla iskrena molitva i predaja predobrom Isusu i dragoj nam majci Mariji. Molim svake večeri, iskreno i iz duše i srca za sve osobe s kojima živim, za međusobnu ljubav i iskrenost, zdravlje…

I moj odnos s mužem je topliji

Također i odnosi s mužem krenuli su drugačijim tijekom. Nekako su topliji i s više razumijevanja. Mnogo vremena provodimo u razgovoru, tješimo jedan drugoga ako smo u problemu, podrška smo jedno drugome. Ponekad se znaju dogoditi male razmirice, ali ni blizu onom kako je bilo. Naš je život mnogo smireniji i ljepši. Od toga susreta suživot u obitelji je mnogo bolji, nema više teških riječi zahvaljujući molitvi i dragom Bogu, Isusu i Majci Mariji, njihovoj pomoći.

Sve to mi je pruženo i neizmjerno sam zahvalna Kristoforima što su mi to u susretu s njima pružili i približili me dragom Bogu, Mariji i Isusu.

Jednom riječi, hvala vam od srca na svemu i nadam se skorom susretu i viđenju.

Za Book.hr posvjedočila N. F. (Ostali podaci poznati uredništvu)

Komentirajte
Komentiraj
U komentarima je zabranjeno vrijeđanje na bilo kojoj osnovi. Komentari koji sadrže uvredljive poruke ili neprimjerene izraze bit će uklonjeni.

Reci što misliš

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

Najčitanije

Na vrh