Najave

LAUDATO TV

Kreće nova sezona popularne humoristične emisije “Božanstvena komedija” Svakog petka u 21 sat ekipa jamči 45 minuta svježih fora, originalnih skečeva, kreativnih tema i zanimljivih razgovora.

Foto: Laudato TV


‘Božanstvena komedija’, popularna humoristična emisija Laudato televizije, 2. listopada otvara novu sezonu emitiranja. Uigrana petorka ‘Božanstvene komedije’ – Marin Periš, Matej Sunara, Stanko Stojić, Ante Cash i Josip Kežić – svakog petka u 21 sat jamči 45 minuta svježih fora, originalnih skečeva, kreativnih tema i zanimljivih razgovora.

U novoj sezoni gledatelje očekuje dosad najviše epizoda u sezoni, njih čak 13, u kojima će petorka ‘Božanstvene komedije’ – kako u svom stilu kažu – pokušati odgovoriti na pitanja o tome gdje je granica između roditeljske brige za dijete i prisiljavanja djeteta da se bavi nečim što samo roditelje raduje; isplati li se danas biti zanatlija radije nego ići na fakultet; ima li humor granica, tj zašto se danas vrši veliki pritisak na komičare da ublaže svoj pristup da se netko ne bi uvrijedio; koji su razlozi tomu da sve više ljudi živi u samačkim domaćinstvima; koje su razlike između pravoslavlja i katoličanstva, kao i na mnoga druga pitanja.

Već pet godina informira, zabavlja, opušta, poučava i nasmijava

U pet godina emitiranja na Laudato televiziji, koje ‘Božanstvena komedija’ ima iza sebe, ova uspješnica, po uzoru na kapitalno djelo velikog Dantea, udarila je pravac novoj vrsti kreativne slobode u nedovoljno divergentnom ozračju domaćeg televizijskog programa, što su od 2015. gledatelji objeručke prihvatili i s veseljem dočekali svaku od 92 dosad emitirane epizode. Satirična i topla u isti mah, aktualna i univerzalna u isti čas, Božanstvena komedija humorom otvara važne i aktualne teme, ugošćuje zanimljive pojedince s kojima već godinama zajedno postojano informira, zabavlja, opušta, poučava i nasmijava brojne gledatelje.

Brojni gosti

U božanstvenom društvu sjedile su mnoge pametnice i pametnici, književnici, umjetnici, sportaši, znanstvenici, društveno zauzeti pojedinci, kao i estradne zvijezde koje su s gledateljima Laudato TV-a podijelile svoje životno iskustvo i znanje. Znanstvenik Vladimir Paar pričao je o dokolici i vremenu; nogometna legenda Ćiro Blažević o svom osobnom nogometnom putu; o kulturi glazbe Anja Šovagović; o kulturi čitanja Miro Gavran; a o kulturi kazališta Rene Medvešek. Znanstvenica i zaljubljenica u Bibliju, Nada Babić, razgovarala je s nama o najčitanijoj knjizi svih vremena; Robert Knjaz o praksama koje su negdje postale običajima; vozač relija i voditelj nekoliko automobilističkih emisija, Juraj Šebelj, o hrvatskom prometu i našim prometnicima; Marin Ivanović Stoka o porocima, a novinari Višnja Starešina i Damir Šarac s nama su secirali stanje u hrvatskim medijima.

Prijavite se na naš newsletter i svaki tjedan primajte najvažnije i najzanimljivije tekstove na svoju e-mail adresu! Prijaviti se možete ovdje.

Komentirajte

Najčitanije

Na vrh