Svjedočanstva

OZDRAVLJATI BOLESNE

Kratko svjedočanstvo jedne evangelizatorice: Bog me je potpuno ozdravio! Prije ozdravljenja ponekad treba postati kršćaninom!

Kratko svjedočanstvo jedne evangelizatorice: Bog me je potpuno ozdravio!

Foto: Shutterstock


 

 

Što ako si bio grešnik, i upravo si se obratio? Trebaš li najprije ozdraviti da bi mogao postati kršćaninom? Ne, ali prije ozdravljenja ponekad treba postati kršćaninom!

Prije nego što sam se obratila, svaki sam dan uzimala popriličan broj tiroidnih granula. To su mi davali pokušavajući nadoknaditi nedostatak u mom tijelu.

Bog mi je jednog dana u bolnici progovorio, i ja sam počela moliti i tražiti lice Gospodnje, iako mi je bilo teško priznati da sam grešnica. Prošlo je devet mjeseci prije nego što sam se obratila, ali kad sam se obratila, znala sam da pristajem na sve što je isplanirao sa mnom. Snažno sam poželjela uzdati se u Njega, osloniti se na Njega, biti ovisna o Njemu. Naravno da sam se također željela okrenuti, i napustiti svako zlo koje mi je bilo poznato.

Bog je vidio moje srce i istog dana kada sam se obratila, potpuno me ozdravio! Nikad više nisam morala uzeti ni grama onoga lijeka. Na dan kad sam se obratila, sila je Božja prošla cijelim mojim tijelom i bila sam trenutno i potpuno iscijeljena od Addisonove bolesti, koja je često smrtonosna.

Možda se pitaš zašto su mi davali tiroid umjesto kortizona, jer je to neobično za terapiju Addisonove bolesti! Liječnik mi je rekao da je moja štitnjača uništena time što joj je prije davana prevelika doza kortizona. Zato sam nakon toga morala uzimati veliku dozu tiroidnih granula. Usprkos svemu tome, danas imam normalnu tiroidnu žlijezdu! Slava Bogu!

ozdravljati bolesne autori charles i frances hunter nakladnik figulus Bd 800pxIz knjige „Ozdravljati bolesne” autorâ Charlesa i Frances Hunter. Dopuštenje izdavača za prenošenje ulomka vrijedi isključivo za portal Book.hr. Više o knjizi možete saznati ovdje a kupiti ju ovdje

Prijavite se na naš newsletter i svaki tjedan primajte najvažnije i najzanimljivije tekstove na svoju e-mail adresu! Prijaviti se možete ovdje.

Komentirajte
Komentiraj
U komentarima je zabranjeno vrijeđanje na bilo kojoj osnovi. Komentari koji sadrže uvredljive poruke ili neprimjerene izraze bit će uklonjeni.

Reci što misliš

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

Najčitanije

Na vrh