Svjedočanstva

OZDRAVLJATI BOLESNE

Kralježnica mu je te večeri potpuno ozdravila, ali dogodilo se i još nešto zanimljivo Bog je ozdravio njegov vid istovremeno kad i kralježnicu

Kralježnica mu je te večeri potpuno ozdravila, ali dogodilo se i još nešto zanimljivo

Foto: Unsplash, bruce mars

 

Do tog je dana morao nositi steznik da bi mogao jahati, a nakon te večeri nije mu više bio potreban

Kad je prvi put došao na Božju službu, kauboj Ralph McRae imao je tri smrskana kralježnična diska. Uperila sam prstom u njega, dok je sjedio na balkonu, i rekla mu: „Tvoja je kralježnica upravo ozdravljena!“ Odjednom je osjetio toplinu sile Duha Svetoga kako se razlijeva cijelim kralježničnim stupom – trenutačno je ozdravio! Do tog je dana morao nositi steznik da bi mogao jahati, a nakon te večeri nije mu više bio potreban. Dogodilo se još nešto vrlo zanimljivo!

„Bože, nisi mi valjda ozdravio kralježnicu da bih sada počeo gubiti vid?“

On je te večeri nakon službe bio toliko uzbuđen, da nije mogao spavati, pa je uzeo Bibliju i počeo čitati. Stavio je naočale za čitanje, koje je nosio 31 godinu, ali nije mogao vidjeti slova! Sav usplahiren, zavapio je: „Bože, nisi mi valjda ozdravio kralježnicu da bih sada počeo gubiti vid?“ Skinuo je naočale kako bi ih očistio, a onda najednom shvatio da mu je vid savršen bez naočala! Bog je ozdravio njegov vid istovremeno kad i kralježnicu.

ozdravljati bolesne autori charles i frances hunter nakladnik figulus Bd 800px

Iz knjige „Ozdravljati bolesne” autorâ Charlesa i Frances Hunter.  Dopuštenje izdavača za prenošenje ulomka vrijedi isključivo za portal Book.hr.

Više o knjizi možete saznati ovdje. Knjigu po sniženoj cijeni od 72 umjesto 80 kuna možete nabaviti ovdje.

Prijavite se na naš newsletter i svaki tjedan primajte najvažnije i najzanimljivije tekstove na svoju e-mail adresu! Prijaviti se možete ovdje.

Komentirajte

Najčitanije

Na vrh