Duhovnost

MARINO RESTREPO

VIDEO Koronavirus – ako je od čovjeka, proći će, ali ako je Božja kazna – dogodit će se ono što je prorokovano! 'Ovo nije vrijeme za osrednjost, za mlakost... Ovo je vrijeme za svetost'.

Foto: Pilgrims of Love/YouTube


 

U izlaganju ‘U ratu s nevidljivim neprijateljomMarino Restrepo govori o pandemiji, ali ne kao znanstvenik, ne kao ekonomist, liječnik… Govori o duhovnoj dimenziji događaja oko nas.

‘Čovječanstvo se potpuno udaljilo od Boga. Ljudi vjere, svih vjera… Čekaju kaznu. Pandemija nije iznenađenje. I lako moguće da je Božja kazna’, kaže Restrepo.

‘Kako nismo dobili objave s Neba o tome što će se dogoditi nakon što je završio Drugi svjetski rat, vjerujem da nemamo milost znati. Što znači da naš neprijatelj neće biti vidljiv. Više nam nije dopušteno vidjeti tko ‘puca na nas’. Tko nas želi uništiti. Treći svjetski rat je počeo prije mnogo vremena…’

Poslušajte ovo zanimljivo razmatranje u cijelosti:

Marino Restrepo rođen je u Kolumbiji. Umjetnost je studirao u Njemačkoj, a dvadeset je godina bio glumac i vrlo nadaren glazbenik s dugogodišnjom karijerom u Holywoodu. Od 16. godine živio je u drogi, promiskuitetu, magiji i svim ostalim porocima novoga doba.

U 47. godini života, 1997. bio je otet zbog otkupnine te je proživio šest mjeseci mukotrpnog zatočeništva u prašumi Anda.

Usred te patnje doživio je susret s Isusom tijekom kojega su mu dane mnoge naravne i nadnaravne spoznaje. Nakon mističnog iskustva spoznao je da je živio u smrtnom grijehu 33 godine i, kako je rekao, da je tada umro sigurno bi bio u paklu.

Od tada, svakoga je dana molio Gospodina da ne dopusti da umre bez sakramenta ispovijedi.

Pogledajte i serijal „Sa Isusom i Marijom kroz oluju“:

1. dio

2. dio

3. dio

Prijavite se na naš newsletter i svaki tjedan primajte najvažnije i najzanimljivije tekstove na svoju e-mail adresu! Prijaviti se možete ovdje.

Komentirajte

Najčitanije

Na vrh