Brak i odnosi

23. I 24. RUJNA 2022., REMETE (ZAGREB) I ONLINE

Konferencija za brak, obitelj i veze – „Zadrži smjer 2022.“ „Posljednja bitka voditi će se za brak i obitelj.“ (s. Lucia dos Santos)

Foto: D.K.

Brak i obitelj su danas ugroženi. Što učiniti?

Danas su, možda više nego ikada, brak i obitelj ugroženi i napadnuti.

Među supružnicima je sve više napetosti i nerazumijevanja, užurbanosti, nedostatka vremena jedno za drugoga i za djecu, neshvaćanja jedno drugoga, krivih i grubih riječi, „ludih krugova“ gdje nekoliko dana ima slike, a nema tona. Što učiniti?

Ostvaruju li se riječi vidjelice iz Fatime, s. Lucie dos Santos, da će se posljednja bitka voditi za brak i obitelj? Kako se boriti u toj bitci? I protiv koga se borim? Protiv supružnika?!

Još 2018. godine, u sklopu projekta „Ljubav i poštovanje“, pokrenuli smo nekoliko programa (link) koji su mnogim parovima pomogli pronaći odgovore na prethodna pitanja, ali i nešto puno više od toga – ispravan pogled na brak i obitelj, nadu, kao i sliku tko i što je pravi neprijatelj braka, te „oružje“ za borbu.

Od ove godine idemo i dalje, želimo vam još više biti podrška – vama koji ste u braku i vama koji se tek pripremate za brak. Pripremamo otvorenu konferenciju (uživo i online) pod nazivom „Zadrži smjer“.

O konferenciji

Konferencija će se održati od 23. do 24. 9. 2022., uživo u svetištu Majke Božje Remetske u Zagrebu (Ivana Česmičkog 1, upute), te istovremeno online preko web adresa i aplikacije (linkovi će biti poslani dan prije susreta svima koji se prijave).

Susret počinje 23. 9. u 17 h i traje do 21 h, te 24. 9. od 9 h i završava oko 15 h.

Oba dana bit će sv. Misa za sve polaznike (i online prijenos), a na Misi drugog dana susreta imat ćemo obnovu bračnih zavjeta za sve koji su u braku. Prije svake Mise bit će i mogućnost ispovijedi.

Uz to vas očekuje slavljenje Gospodina (Petar Buljan, Dom Molitve – Slavonski Brod), odlična predavanja vezana uz aktualne i važne teme iz područja braka i obitelji, molitva, svjedočanstva parova koji su prošli naše programe…

Za sve koji dođu, osigurano je piće, grickalice te zajednički ručak drugoga dana susreta.

Važno! Popunili smo kvotu djece za čuvanje, tako da zbog njihove sigurnosti, koja nam je važna, nismo u mogućnosti upisivati više djece na zbrinjavanje za vrijeme održavanja seminara “Zadrži smjer”.

Kako se prijaviti?

Kako bismo pokrili sve troškove organizacije, predložena donacija za sudjelovanje je:

  • 120 kn (20€)sudjelovanje uživo (jedna osoba/samac)
  • 200 kn (30€) – sudjelovanje uživo (par)
  • Online sudjelovanje – otvoreno za sve koji žele sudjelovati, a ukoliko nas možete i želite podržati donacijom, stavljamo vama to na srce i odabir 🙂

Napomena! Ukoliko možda ne možete sudjelovati u petak uživo, a mogli bi u subotu, možete pratiti program u petak online, a u subotu doći uživo. Bitno je samo da prijavnicu popunite na način da dolazite uživo, kako bi imali točnu evidenciju radi akreditacija, ručka i eventualnog čuvanja djece.

Na konferenciju se možete prijaviti ovdje.

Nakon popunjenog obrasca i prijave, na mail će vam stići svi potrebni podaci o konferenciji, kao i podaci za donaciju (za svaki slučaj provjerite datoteke SPAM i Promocije).

Možda sada misliš: „Želim raditi na braku/vezi, ali on/a ne želi. Što onda?“ Ne brini, klikni ovdje. 😉

Ako želite saznati više o našem radu, našoj misiji, tko smo i kako vam možemo pomoći, kliknite ovdje, a ako vam je na srcu da podržite naš rad i nastojanja u borbi za brakove i obitelji, kliknite ovdje.

Za sve dodatne informacije možete nam se javiti e-mailom na: [email protected] ili na broj 095/197-9925 (radnim danom 8 – 16 sati)

Radujemo se vašem odazivu! 😊

Poticaj! Ukoliko znadete nekoga kome bi ova konferencija mogla itekako biti korisna ili je prijeko potrebna, proslijedite slobodno informaciju! Možda spasite nečiji brak i obitelj i tako zaradite koji poen za Nebo. 😉

Vaš tim „Zadrži smjer“

(Danijel & Ivana, Matej & Mihaela)

Foto: Petra Tičić; Le Dori Studio

Prijavite se na naš newsletter i svaki tjedan primajte najvažnije i najzanimljivije tekstove na svoju e-mail adresu! Prijaviti se možete ovdje.

Najčitanije

Na vrh