Duhovnost

DAVID WILKERSON

Koga Bog, u ovim nemirnim vremenima, može obasuti svim duhovnim blagoslovima? Dok svijet potresaju nemiri i različite katastrofe, određena skupina ljudi ima obećanje blagoslova!

Koga Bog, u ovim nemirnim vremenima, može obasuti svim duhovnim blagoslovima

Tako sam sretan što naš Bog sjedi kao kralj nad svim valovima! Čitav svijet upravo prolazi kroz bujicu smetenosti i zbrke. Ali David kaže: „Jahve nad valima stoluje, stoluje Jahve – kralj dovijeka! Jahve narodu svom daje jakost, Jahve narod svoj mirom blagoslivlje” (Ps 29,10-11).

Prorok Daniel živio je u slično vrijeme i kaže: „O Gospodine, nama pripada smetenost lica, našim kraljevima, našim knezovima i našim očevima, jer sagriješismo protiv tebe … nismo slušali glas Jahve, našeg Boga, da slijedimo njegove zakone” (Dn 9,8.10).

Čitav svijet je začuđen nad smetenošću koja se je obrušila na našu zemlju. Ali to ne bi trebalo iznenađivati one koji poznaju Bibliju i prisno hodaju s Gospodinom. U čitavoj Bibliji nailazimo na sljedeći uzorak: nacije koje su prezrele zakon Božji, šepureći se homoseksualizmom i prolijevajući nevinu krv, Gospodin je bacio u strašno stanje smetenosti i muke.

Međutim, usred takve kazne, narod Božji ima obećanje snage i mira. Doista, u srcima i umovima vjernika koji mole i vjeruju nema smetenosti. Izaija je prorokovao da će im Gospodin davati snagu i mir: „Čuvat ćeš u savršenom miru onoga čiji um ostaje na tebi, jer se u te uzda” (Iz 26,3).

U ova vremena prevrata, ostanimo u savršenom miru Gospodnjem!

Autor: David Wilkerson (1931. – 2011.). Izvor: „Put života”

„Put života” je časopis za dublji duhovni život. Izlazi jednom mjesečno i besplatan je. Čitatelji ga mogu naručiti putem telefona, poštom i elektroničkom poštom. Put života, Ilica 200, Zagreb; 01/370-7628; [email protected].

Komentirajte
Komentiraj
U komentarima je zabranjeno vrijeđanje na bilo kojoj osnovi. Komentari koji sadrže uvredljive poruke ili neprimjerene izraze bit će uklonjeni.

Reci što misliš

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

Najčitanije

Na vrh