Roditelji i djeca

KAKO MOLITI ZA SVOJU ODRASLU DJECU?

KOD MOLITVE ZA ODRASLU DJECU 5 stvari u koje morate vjerovati bez trunka sumnje Ako dosad niste molili za svoju odraslu djecu ili im se, prije nego što ste počeli moliti, dogodilo nešto loše, nemojte se brinuti. Bog je Otkupitelj. Otkupljenje je njegovo osobito svojstvo. Ne samo što nam otkupljuje život od smrti i pakla te nas spašava za svu vječnost, već nas otkupljuje također i od pakla na zemlji i spašava u sadašnjosti. Bog će otkupiti neku tešku situaciju u našemu životu, ako mu je predamo u molitvi

odrasli

Foto: Unsplash,  krakenimages 

 

Kada molite za svoje odraslo dijete, postoje stvari u koje morate vjerovati bez trunke sumnje:

  1. Morate vjerovati da Vas Bog ljubi, da ljubi Vašu odraslu djecu i da će čuti molitve koje Mu za njih upućujete.
  2. Morate vjerovati da Vas Bog može izbaviti iz svakoga straha i svake dvojbe, koje Vas možda more kada su posrijedi Vaša odrasla djeca.
  3. Morate vjerovati da je Bog kadar Vama i Vašoj odrasloj djeci dati ono što vam je potrebno, ako Ga zaištete.
  4. Morate vjerovati da je Bog veći od problemâ Vaše odrasle djece, ma koliko ozbiljni oni mogli biti.
  5. Morate vjerovati da molitve što ih upućujete za svoju odraslu djecu imaju snagu, zahvaljujući Božjoj ljubavi i moći koje su izlivene u Vas.

Iz knjige „Kako moliti za svoju odraslu djecu“ Stormie Omartian. Dopuštenje izdavača za prenošenje ulomka vrijedi isključivo za portal Book.hr.

Knjigu možete nabaviti ovdje.

Prijavite se na naš newsletter i svaki tjedan primajte najvažnije i najzanimljivije tekstove na svoju e-mail adresu! Prijaviti se možete ovdje.

Najčitanije

Na vrh