Osobni razvoj

MOLITVE KOJE ISCJELJUJU SRCE

VIDEO Knjiga koja će te ohrabriti da kreneš na put ozdravljenja Mnogi se kršćani bore s velikim problemima u svome životu i ne znaju da im pobjeda koju je Isus za njih izborio na križu nije priskrbila samo vječno spasenje, već i ključeve za iscjeljenje

Knjiga koja će te ohrabriti da kreneš na put ozdravljenja

Foto: Shutterstock


 

Ključevi za iscjeljenje

Tko ne zna da je bolestan, nikada neće otići liječniku. Kršćanin koji je iznutra osakaćen, ali misli da vodi normalan život, nikada neće zatražiti pomoć! Mnogi se kršćani bore s velikim problemima u svome životu i ne znaju da im pobjeda koju je Isus za njih izborio na križu nije priskrbila samo vječno spasenje, već i ključeve za iscjeljenje.

Međutim, put k iscjeljenju nije lišen izbora. Neki izbori nalikuju križanjima cesta koje vode na različita odredišta…

Nova knjiga Marka Virklera vrlo je praktičan vodič za to kako se biblijski ključevi za iscjeljenje mogu učinkovito primijeniti u životu vjernika. I Markovo svjedočanstvo govori o tome kako je Bog duboko iscijelio njegov život kada je sagledao posljedice događaja iz ranijih godina i dopustio Bogu da provede svoju volju. Međutim, put k iscjeljenju nije lišen izbora. Neki izbori nalikuju križanjima cesta koje vode na različita odredišta. Kojom ću se zaputiti? Jesam li voljan oprostiti ili ne? Jesam li voljan priznati svoje greške ili ću ih pomesti pod tepih? Hoću li priznati posljedice pogrešnih odnosa ili ću se pretvarati da se nikada nisu dogodili? Jesam li uistinu razumio da u životu vlada pravilo sijanja i žetve? Slični i mnogi drugi problemi obrađeni su obzirno i uistinu pronicljivo, na praktičan način koji nam omogućuje da primijenimo učenja.

Ovo je izvrsna knjiga koja će ohrabriti pastore i druge vjernike da krenu na put ozdravljenja shvaćajući da su učeništvo i iscjeljenje dvije strane istoga neprocjenjivoga dijamanta istine.

Peter Horobin, međunarodni direktor Ellel Ministries

Ellel Grange, Engleska

Knjigu u izdanju Biblioteke Vinograd možete nabaviti ovdje.

Prijavite se na naš newsletter i svaki tjedan primajte najvažnije i najzanimljivije tekstove na svoju e-mail adresu! Prijaviti se možete ovdje.

Komentirajte

Najčitanije

Na vrh