Klub prijatelja portala Book.hr

Klub prijatelja portala Book.hr zajednica je svih onih koji čitaju portal Book.hr i žele ga podržati. Klub prijatelja pokrenuli smo s ciljem da se povežemo s našim čitateljima, dobijemo od njih povratne informacije o našim sadržajima i programima te financijsku potporu prema njihovim mogućnostima. Za sve članove kluba prijatelja portala Book.hr jednom mjesečno, u znak zahvalnosti, slavit će se sveta misa na njihove nakane.

Portal Book.hr neprofitan je portal koji se financira donacijama i dobrovoljnim prilozima čitatelja. Naša je želja doprijeti do ljudi, posebno mladih, koji su iz bilo kojeg razloga privremeno ili trajno odustali od Boga i/ili Crkve; želimo im ponuditi Božju riječ na način na koji će je moći shvatiti i prihvatiti. Jednako tako želimo onima koji su u vjeri pomoći da ustraju i da napreduju u svojem odnosu prema Bogu i prema Crkvi.

Uvjeti članstva

U klub prijatelja portala Book.hr mogu se učlaniti svi oni koji podržavaju naš rad i žele ga poduprijeti sukladno svojim mogućnostima. Minimalan mjesečni iznos je 9 kuna, odnosno 108 kuna godišnje. Svaki član kluba svoje članstvo može otkazati u bilo kojem trenutku, bez prethodnih obrazloženja.

Kako se učlaniti?

Članom kluba prijatelja postaje se ispunjavanjem prijavnice i uplatom minimalnog mjesečnog iznosa. Prijaviti se možete OVDJE, dok uplatu možete izvršiti na sljedeći račun:

Ustanova Kristofori

Franje Gažija 2, 48 000 Koprivnica

IBAN: HR4623400091510907194

SWIFT CODE: PBZGHR2X

Model: 00

Poziv na broj: datum plaćanja

Opis plaćanja: Donacija

Pogodnosti članova

U mjesecu u kojem je uplaćena minimalna donacija od 9 kuna ili više:

  • 10% popusta na knjige* u izdanju Ustanove Kristofori i biblioteke Figulus (uz oslobođenje plaćanja dostave na kuću adresu i za narudžbe ispod 200 kuna). Popust se ostvaruju ISKLJUČIVO pozivom na broj 095/206-5421 ili 048/210-104
  • 30% popusta na reklamni prostor na portalu (prema pravilniku reklamiranja)

Donatori koji tijekom jedne godine uplate svaki mjesec minimalan iznos od 9 kuna ili više:

  • Popust od 200 kuna na hodočašće Padre Piju ili svetoj Riti.

Dragi prijatelji, Vaša nam je pomoć od velike važnosti. Podržite naš rad – novu evangelizaciju na Internetu! Od srca Vam hvala na tome.

Uredništvo portala Book.hr

* Popust vrijedi za knjige koje nisu prethodno snižene.

  • 142
  •  
  •  
  •  
  •  
Klub prijatelja
Na vrh