Zanimljivosti

THE CREW

Katolički glumac Kevin James o novoj humorističnoj seriji (primjerenoj cijeloj obitelji) koja je upravo krenula na Netflixu Danas je teško naći nešto primjereno i za odrasle, kamoli za djecu... Zato nam je drago što vam možemo prenijeti vijest o novoj seriji na Netflixu o kojoj piše National Catholic Register

The Crew

Foto: Screenshot

 

U ovom „novom normalnom“ svima nam je potrebno malo komedije. Trenutačno, najviše je tražimo na televiziji. Dobra vijest je da je na Netflixu upravo krenula humoristična serija s odličnim glumcem Kevinom Jamesom, poznatom nam iz serije „Kralj Queensa“, „The Crew“.

Kevin James je katolički glumac, svoje se vjere ne srami te rado istupa i u medijima govoreći upravo o njoj, a često ga „ulove“ i na katoličkim događanjima, više kao gledatelja/slušatelja nego kao sudionika. U svom poslu također se drži načela katoličke vjere, a čak i njegov stand-up kojim se bavio u ranim danima karijere, ostaje čist, u njemu se ne nalazi ništa protivno onom što svjedoči – katoličkoj vjeri u kojoj je odgajan i kojoj ostaje vjeran i u okruženju kao što je industrija zabave.

U razgovoru za National Catholic Register Kevin James progovorio je o novoj obiteljskoj seriji koja inspirira i podiže.
„Sad više nego ikad treba nam taj odmor uz malo komedije“, kaže James.

Ipak, pronaći prihvatljiv program za cijelu obitelj je danas gotovo nemoguća misija, priznaje i glumac. Za njega kao katolika, ali i oca četvero djece, u radu je, kaže, „najvažnije pružiti dobru obiteljsku komediju, zanimljivu i djeci i roditeljima“.

U novoj humorističnoj seriji James glumi šefa NASCAR-ove posade izmišljenog racing tima Bobby Spencer . Kad se vlasnik povuče i prepusti posadu svojoj kćeri Catherine, koju glumi Jillian Mueller, James mora zaštititi sebe i posadu od njezinih pokušaja modernizacije.

Novinarka NCR-a piše kako, nakon prvih nekoliko epizoda postaje jasno kako trkački tim izgleda više poput obitelji.
Dobro je znati kako je NASCAR radio u tandemu s producentima emisije, nudeći rijedak uvid u sport koji okuplja milijune obožavatelja diljem SAD-a i koji ima vlastitu supkulturu.

Pogledajte trailer:

Ivana Adamić, Book.hr

Prijavite se na naš newsletter i svaki tjedan primajte najvažnije i najzanimljivije tekstove na svoju e-mail adresu! Prijaviti se možete ovdje.

Najčitanije

Na vrh