Vijesti

KATOLIČKE UDRUGE PREDSTAVIT ĆE RAZNOLIKE KAMPOVE ZA MLADE // Još ne znaš kako ćeš provesti ljeto? Dođi na predstavljanje duhovnih ljetnih kampova za mlade i pronađi nešto za sebe!

Još ne znaš kako ćeš provesti ljeto? Dođi na predstavljanje duhovnih ljetnih kampova za mlade i pronađi nešto za sebe!

Ove godine za mlade je pripremljeno čak 11 raznovrsnih kampova

U nedjelju, 11. lipnja 2017. u samostanu o. fra Ante Antića na Trsteniku katoličke udruge mladih iz Zagreba (Merzovi Orlovi, Magis i Skac Palma) predstavit će ljetne kampove za mlade.

Program susreta

Program susreta započinje u 18:30 sati u crkvi Presvetog Otkupitelja pjevanom večernjom iz Časoslova. U 19:00 sati biti će služena sveta misa koju predvodi dr. sc. fra Domagoj Runje, gvardijan samostana i prodekan za nastavu na KBF-u u Splitu, a koju će glazbeno animirati zbor mladih „Vox pacis“.

Program će se zatim nastaviti u prizemlju, u dvorani dr. fra Karla Balića gdje će nam naši gosti predstaviti ljetne kampove za mlade.

Sigurno ste već čuli za neke od njihovih kampova: Modrave ili za kamp na Golom otoku?

Svakako, ove godine su za mlade pripremili čak 11 raznovrsnih kampova. Od Papuka, Like i Slunja, preko Pašmana, Brača, Livna i Kupresa pa sve do Mljeta svaki mladi katolik može naći nešto za sebe.

Kampovi će biti odijeljeni po spolovima

Prvi put će ljetni kamp biti odijeljen po spolovima, kako bi potaknuli razvoj autentičnog muškog i ženskog identiteta s nakanom da sudionici bolje spoznaju i razviju pravu kršćansku muževnost i ženstvenost, i to kroz duhovnost blaženog Ivana Merza koji je za svog kratkog života bio uzor hrvatskoj mladeži.

Izvor: Laudato.hr (preneseno s dopuštenjem); Book.hr

Komentirajte

Najčitanije

Na vrh