Najave

ZAJEDNIŠTVO, DRUŽENJE, UČENJE

Katoličke influencerice potrudile su se i napravile sjajan event. Pozivaju i tebe King’s daughter event - u opuštenoj atmosferi, uz svirku i kavu možeš i naučiti nešto, o poduzetništvu i kako se pokrenuti, o sebi, o drugima...

Foto: Chance for walk/Instagram

Katoličke influencerice Marijeta Martić Emina Dabo Hunjak, poznatije pod zajedničkim imenom Chance for walk organiziraju King’s daughter event.

Domaćice eventa pozivaju ‘dođi, upoznajmo se, učimo’ te najavljuju odlične teme – talenti, samopouzdanje, poduzetništvo, a kroz koje će proći s gošćom Ivonom Zgrabljić, ID edukatoricom.

Govorit će se i o muško/ženskim odnosima, vezama i osobnoj izgradnji. Kako naći onog pravog!?
A kako se riješiti onog krivog!?

King’s daughter event održat će se 12. rujna u Zagrebu, u 16:30 na terasi kafića Four Wheels Coffee na Kvatriću, Martićeva 67, 4. kat.

Druženje će biti još ugodnije, najavljuju Marijeta i Emina, uz svirku i predivne glasove Paule i Gordane iz benda Tobija.

Na eventu će biti dostupna i čitava King’s daughter kolekcija odjeće koju ćete moći kupiti s popustom od 15 %, kao i sve knjige s popustom od 10 %! A moći ćete sudjelovat i u nagradnoj igri!

On-line prijenos UŽIVO biti će dostupan na King’s daughter YouTube kanalu,

Broj mjesta iz epidemioloških razloga na eventu bit će ograničen, stoga da bi osigurali svoju ulaznicu po cijeni od 70 kn ili link za prijenos UŽIVO po cijeni od 50 kn, javite se curama u DM.

Prijavite se na naš newsletter i svaki tjedan primajte najvažnije i najzanimljivije tekstove na svoju e-mail adresu! Prijaviti se možete ovdje.

Komentirajte

Najčitanije

Na vrh