Svjedočanstva

SPAS DUŠE

Katolička mističarka s darom komuniciranja s dušama iz čistilišta: Primjer gdje je mala molitva napravila veliku razliku "Gore" se čuje svaka, pa i najmanja molitva.

Foto: Screenshot


Maria Simma je austrijska mističarka koja je u svom pozivu otkrila apostolat za duše u čistilištu i primila dar komuniciranja s dušama iz čistilišta.

Maria je tako odgovarajući na pitanje da da primjer “gdje je vrlo mala molitva napravila vrlo veliku razliku”, kazala:

“Da, čuje se svaka najmanja molitva. Jadna duša (iz čistilišta) došla mi je prije nekoliko godina. Čovjek se pojavio jedne noći i nakon što mi je rekao što mu treba da bude oslobođen, ostao je stajati preda mnom i pitao: “Poznaješ li me?”

Morala sam odgovoriti “ne”. Zatim me podsjetio da je prije mnogo godina, 1932., kad sam imala samo sedamnaest godina, kratko putovao sa mnom u istom kupeu vlaka do Halla, (Austrija). Tada sam se sjetila: Ogorčeno se žalio na Crkvu i na religiju, a ja sam osjećala da moram na to odgovoriti rekavši mu da nije dobra osoba ako može rušiti tako svete stvari. Ovaj ga je odgovor iznenadio i iznervirao, a on mi je rekao: “Još si premlada da bih si mogao dopustiti da ti držim predavanja.”

“Isuse, ne dopusti da se ova duša izgubi.”

I jednostavno nisam mogla odoljeti da ne budem malo gruba i uzvratila sam mu malo drsko: “Ipak sam pametnija od tebe!”
To je bilo to, zario je glavu u svoje novine i nije rekao više ni riječi. Kad je vlak stigao na njegov kolodvor i on napustio odjeljak, jednostavno sam se pomolila ispod glasa: “Isuse, ne dopusti da se ova duša izgubi.”

I tad kad je bio sa mnom, rekao mi je da ga je ta sitna molitvica spasila da ne bude zauvijek izgubljen.”

Prijavite se na naš newsletter i svaki tjedan primajte najvažnije i najzanimljivije tekstove na svoju e-mail adresu! Prijaviti se možete ovdje.

Komentirajte

Najčitanije

Na vrh