Aktualnosti

OD PETKA, 6. RUJNA 2019.

Karmelićanke BSI pozivaju na veliku devetnicu spasa Presvetom Srcu Isusovu Devetnica počinje u petak, 6. rujna u 18 sati u samostanskoj kapeli karmelićanki Božanskog Srca Isusova na Vrhovcu 29 u Zagrebu. Vidimo se!

Karmelićanke BSI započinju s velikom devetnicom spasa Presvetom Srcu Isusovu

Foto: Shutterstock


 

Sestre Karmelićanke Božanskog Srca Isusova započinju s velikom devetnicom spasa Presvetom Srcu Isusovu. Devetnica će se održavati u njihovoj samostanskoj kapeli, kapeli karmelićanki Božanskog Srca Isusova na Vrhovcu 29 u Zagrebu, od ovog petka, 6. rujna u 18 sati.

Program

Molitveni će program početi u 18:30, a u 19 sati je Sveta Misa koju predslavi o. Ivan Pleše, karmelićanin. Postoji mogućnost za svetu ispovijed.

Velika devetnica traje od ovog rujna do svibnja iduće godine.

Ova pobožnost učinila je da mnoge duše budu dovedene u bliže zajedništvo s Bogom

Ova pobožnost, koju je želio sam Isus, učinila je da mnoge duše budu dovedene u bliže zajedništvo s Bogom već ovdje na zemlji, kao priprema za naše vječno zajedništvo s Njime po ljubavi i zadovoljštini koju darujemo njegovu Srcu za spas vlastite duše i naših bližnjih.

Karmelićanke BSI započinju s velikom devetnicom spasa Presvetom Srcu Isusovu

Prijavite se na naš newsletter i svaki tjedan primajte najvažnije i najzanimljivije tekstove na svoju e-mail adresu! Prijaviti se možete ovdje.

Komentirajte
Komentiraj
U komentarima je zabranjeno vrijeđanje na bilo kojoj osnovi. Komentari koji sadrže uvredljive poruke ili neprimjerene izraze bit će uklonjeni.

Reci što misliš

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

Najčitanije

Na vrh