Aktualnosti

4. LISTOPADA, DRUGI PETAK DEVETNICE

Karmelićanke BSI pozivaju na drugi petak velike devetnice spasa Presvetom Srcu Isusovu: “Neka se naše duše približe Isusu!” Drugi petak velike devetnice spasa Presvetom Srcu Isusovu održat će se 4. listopada od 18 sati u samostanskoj kapeli karmelićanki Božanskog Srca Isusova na Vrhovcu 29 u Zagrebu

Karmelićanke BSI započinju s velikom devetnicom spasa Presvetom Srcu Isusovu

Foto: Shutterstock

 

Sestre Karmelićanke Božanskog Srca Isusova su 6. rujna započele s velikom devetnicom spasa Presvetom Srcu Isusovu. 4. listopada drugi je petak devetnice.

Devetnica se održava u samostanskoj kapeli sestara karmelićanki na Vrhovcu 29 u Zagrebu.

4. listopada drugi je petak devetnice

Program

Od 18 sati započinje sveta ispovijed, od 18:30 molitveni program, a u 19 je sati Sveta Misa koju predslavi vlč. Anton Šuljić.

Neka se naše duše približe Isusu!

Velika devetnica traje do svibnja iduće godine.

Ova pobožnost, koju je želio sam Isus, učinila je da mnoge duše budu dovedene u bliže zajedništvo s Bogom već ovdje na zemlji, kao priprema za naše vječno zajedništvo s Njime po ljubavi i zadovoljštini koju darujemo njegovu Srcu za spas vlastite duše i naših bližnjih.

Sestre poručuju: Neka se naše duše približe Isusu!

Prijavite se na naš newsletter i svaki tjedan primajte najvažnije i najzanimljivije tekstove na svoju e-mail adresu! Prijaviti se možete ovdje.

Komentirajte
Komentiraj
U komentarima je zabranjeno vrijeđanje na bilo kojoj osnovi. Komentari koji sadrže uvredljive poruke ili neprimjerene izraze bit će uklonjeni.

Reci što misliš

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Najčitanije

Na vrh