Svjedočanstva

ESCAPE AND PRAY

Kako su četvorica britanskih studenata završila u Zagrebu bez novca, hrane i prenoćišta, i što se dalje dogodilo Kako su završili u Zagrebu, gdje do sada nisu nikada bili, koji su to prijatelji koje im je Bog poslao na put, kakve veze s cijelom pričom ima zajednica „Božja pobjeda“... Jako zanimljivo iskustvo!

Kako su četvorica britanskih studenata završila u Zagrebu bez novca, hrane i prenoćišta

Foto: Screenshot/Youtube

 

Četvorica britanskih studenata završila su u Zagrebu bez novca, bez hrane i prenoćišta. Bog ih je na čudesan način spojio s katoličkim prijateljima. O čemu se ovdje radi?!

Jedino što znaš je da trebaš vjerovati da će ti Bog providjeti za sve što trebaš

Ovi su studenti sudionici programa „Escape and pray“ koji funkcionira ovako: za 100 funti dobiješ kartu za neki europski grad, ali ne znaš koji dok ne dođeš na aerodrom. Otputuješ bez znanja gdje ćeš odsjesti, bez novca, bez planova… Jedino što znaš je da trebaš vjerovati da će ti Bog providjeti za sve što trebaš.

Kako su završili u Zagrebu, gdje do sada nisu nikada bili, koji su to prijatelji koje im je Bog poslao na put, kakve veze s cijelom pričom ima zajednica „Božja pobjeda“ i kako se priča odvija dalje pogledajte u videu:

Prijavite se na naš newsletter i svaki tjedan primajte najvažnije i najzanimljivije tekstove na svoju e-mail adresu! Prijaviti se možete ovdje.

Komentirajte
Komentiraj
U komentarima je zabranjeno vrijeđanje na bilo kojoj osnovi. Komentari koji sadrže uvredljive poruke ili neprimjerene izraze bit će uklonjeni.

Reci što misliš

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

Najčitanije

Na vrh