Evangelizacija

„NI JEDNA TVOJA BOL NIJE BILA UZALUD“

Kako se Isus osjeća ako mi ignoriramo Duha Svetoga?! Sve što je Isus učinio, učinio je kako bi ti bio ispunjen Duhom Svetim. Da bi bio nanovo rođen. I da bi bio ispunjen silom Duha Svetoga

Foto: Shutterstock

 

Uvjet broj jedan da se bude mentalno zdrav, a samim time i svet, jest ostati u svojoj vlastitoj koži. Ostati u svojoj koži znači također ne gubiti vrijeme, nemoj misliti da imaš puno vremena za obraćenje. Biti u svojoj koži znači uprisutniti se samomu sebi, bdjeti nad svojim mislima, svojim postupcima, ali to je duhovna bitka. To je također naporno. Zbog toga je virtualni svijet toliko privlačan, jer ti omogućava da ne stojiš uspravno pred svojom stvarnošću. Sve je to u funkciji upoznavanja Boga i prepuštanja da te on ljubi.

Tu smo jer je Netko smislio tu priču za nas

U pozivu uvijek postoji drugi „poziv“. To je trenutak u kojemu moramo ponovno izabrati ono što smo već izabrali – suprugu, posao, život – s potpunim prianjanjem usprkos činjenici da smo sada, nakon što je iščeznuo svjetlucavi prah, upoznati s cijelom stvarnošću, i s novom sigurnošću: tu smo jer je Netko smislio tu priču za nas.

 

Iz nove knjige autorice Constanze Mirano, koja izlazi uskoro! 😇

Prijavite se na naš newsletter i svaki tjedan primajte najvažnije i najzanimljivije tekstove na svoju e-mail adresu! Prijaviti se možete ovdje.

Komentirajte

Najčitanije

Na vrh