Svjedočanstva

ORESTE PESARE

Kako sam se riješio svake sumnje o stvarnom postojanju Boga ...jednoga dana, nakon nekoliko mjeseci, bio sam slobodan od svake moguće sumnje u Njegovu prisutnost u mom životu

Foto: Pixabay


 

Prisutnost Boga Oca i njegova božanskog Sina Isusa u mom životu po djelovanju i milosti Duha Svetoga postajali su mi svakim danom sve bitniji. Sad kada sam Ga osobno upoznao i doživio Njegovu posebnu ljubav i brigu prema meni, nisam se ni na trenutak htio udaljiti od Njega…

Ono što je održavalo moju vjernost ovom novom životu bilo je slušanje Božje riječi na Misi, na zajednici ili čitajući Evanđelje u vrijeme osobne molitve… svakodnevno!

Osobna molitva, euharistijska slavlja i klanjanja, kao i sudjelovanje u tjednim molitvenim susretima zajednice postali su prioriteti u mom životu. Ono što je održavalo moju vjernost ovom novom životu bilo je slušanje Božje riječi na Misi, na zajednici ili čitajući Evanđelje u vrijeme osobne molitve… svakodnevno!

…bio sam slobodan od svake moguće sumnje u Njegovu prisutnost u mom životu

Na taj su način mnoge sumnje o stvarnom postojanju Boga (jer takve su mi misli ostale još dugo vremena) polako nestajale i jednoga dana, nakon nekoliko mjeseci, bio sam slobodan od svake moguće sumnje u Njegovu prisutnost u mom životu. Aleluja.

Ulomak iz nove knjige Biblioteke Figulus „Veliča duša moja… Duh Sveti na djelu u mom životu“ autora Orestea Pesarea. Dopuštenje izdavača za prenošenje ulomka vrijedi isključivo za portal Book.hr.

Više o knjizi pročitajte ovdje, a možete ju kupiti ovdje.

Prijavite se na naš newsletter i svaki tjedan primajte najvažnije i najzanimljivije tekstove na svoju e-mail adresu! Prijaviti se možete ovdje.

Komentirajte

Najčitanije

Na vrh