Duhovnost

STORMIE OMARTIAN

Kako odagnati svaki strah za budućnost Kada slavimo Gospodina, dotičemo Njega i Njegovo kraljevstvo, a zauzvrat Duh Sveti dotiče nas.

Kako odagnati svaki strah za budućnost

Foto: Shutterstock

 

Kao roditelji odrasle djece, ne možemo si dopustiti razmišljati negativno. Moramo nadzirati svoje misli i strahove i ne dopustiti da nas brige nadvladaju. Ne učinimo li to, briga o budućnosti naše odrasle djece može nas lišiti radosti i izazvati tjelesnu, duševnu ili duhovnu bolest. Tada ćemo pasti u ropstvo iz kojega će biti potrebno izbavljati nas, a ne njih. Ne moramo tako živjeti, kada možemo pribjeći molitvi.

Slavljenjem možemo odagnati svaki strah za budućnost

Jedan od najčišćih oblika molitve jest slavljenje. Slavljenjem možemo odagnati svaki strah za budućnost. Kada slavimo Gospodina, dotičemo Njega i Njegovo kraljevstvo, a zauzvrat Duh Sveti dotiče nas. Hvala i slavljenje najsigurniji su način da u svoj život i svoja srca pozovemo Božju prisutnost. U Njegovoj ćemo prisutnosti pronaći slobodu od svakoga straha za budućnost.

Iz knjige „Kako moliti za svoju odraslu djecu“ Stormie Omartian. Dopuštenje izdavača za prenošenje ulomka vrijedi isključivo za portal Book.hr.

VELIKA AKCIJA! Knjigu, do 18. prosinca 2022., možete nabaviti po sniženoj cijeni za 105 umjesto 150 kunaovdje.

Prijavite se na naš newsletter i svaki tjedan primajte najvažnije i najzanimljivije tekstove na svoju e-mail adresu! Prijaviti se možete ovdje.

Komentirajte

Najčitanije

Na vrh