Duhovnost

S. BISERKA JAGUNIĆ

Molitva za iscjeljenje prošlosti Znamo da su vjera, nada i ljubav, mir, radost, prihvaćenost, vrijednost i sloboda bitne stvarnosti za sretan i ispunjen život. Zato molimo Gospodina da iscijeli našu prošlost

Kako moliti za iscjeljenje prošlosti

Foto: Pixabay

 

Molimo za iscjeljenje prošlosti

Današnji čovjek mnogo pati zbog pomanjkanja ljubavi, zbog odbačenosti, suvišnosti, strahova, osamljenosti krivica, nesigurnosti, nepovjerenja i raznih kompleksa, ljubomore, besmisli, nezadovoljstva, praznine, tuge, depresije, agresije i ovisnosti svih vrsta.
To su sve pokazatelji duhovnih bolesti ili su im sigurno uzroci u duhovnom području.
Znamo da su vjera, nada i ljubav, mir, radost, prihvaćenost, vrijednost i sloboda bitne stvarnosti za sretan i ispunjen život. Zato molimo Gospodina da iscijeli našu prošlost.

Klasična molitva

Prođimo svoj život po etapama s Isusom i postanimo svjesni da je On bio u svim teškim momentima našeg života uz nas. Podijeliti život na razdoblja znači da ne moramo odjednom proći cijeli život, nego u jednoj molitvi molimo od začeća do rođenja, zatim od rođenja do treće godine itd. Pritom zamolimo Gospodina da popravi sve ono što je bilo pogrešno u odgoju, da iscijeli sve što je bilo patnjom ranjeno, da nadoknadi sve ono što nam je nedostajalo.
Prolazimo svoj život s Isusom, ne opisujući teške trenutke, jer Isus ih poznaje bolje od nas. Umjesto toga molimo ono najvažnije – ozdravi, popravi i nadoknadi. Na kraju zahvalimo Isusu što nas liječi.

Više čitajte u novoj knjizi „Lijek ranjenom čovjeku našega vremena”, autorice s. Biserke Jagunić. Dopuštenje izdavača za prenošenje ulomka vrijedi isključivo za portal Book.hr.

Više o knjizi možete saznati ovdje, a kupiti ju ovdje. (do 30. studenog po cijeni od 65 umjesto 90 kuna)

Ovi isprobani duhovno-egzistencijalni „recepti“ pomoći će brojnim kršćanima da valjano primljeni sakramenti postanu plodonosni, a mi kao pojedinci svjedoci da je Bog Ljubav u Isusu Kristu, koja liječi i spašava. prof. Ivica Lulić

Preporučamo vam i da pročitate ovo svjedočanstvo sestre Biserke:

Bila sam preosjetljiva; činila sam ono što nisam željela 

Prijavite se na naš newsletter i svaki tjedan primajte najvažnije i najzanimljivije tekstove na svoju e-mail adresu! Prijaviti se možete ovdje.

Komentirajte

Najčitanije

Na vrh