Svjedočanstva

OBRAĆENJE OPERNOG PJEVAČA

Kako ga je ljubavnica dovela do Padra Pija Ovo je zapravo jedna smiješna situacija...

Foto: Screenshot


 

Beniamino Gigli je tako k Padru Piju došao spletom okolnosti. Naime, on je jednoga dana razgovarao na telefon sa svojom ljubavnicom, kada ga je zatekla njegova žena i upitala ga: „S kime to razgovaraš?“ Gigli joj odgovori: „S nekim tko želi da upoznam Padra Pija“. Kako bi izbjegao daljnju sumnju svoje žene, on se zaista uputio prema San Giovanni Rotondu.

„Da ne bi slučajno tko pomislio da ću tom fratru reći išta o svojim preljubima“

Dok je šetao samostanskim vrtom, reče sam sebi smijući se: „Da ne bi slučajno tko pomislio da ću tom fratru reći išta o svojim preljubima“. Nešto kasnije Padre Pio siđe u vrt. „Giovanotto, promijeni košulju“, reče Gigliju.

Od tog trenutka njegov se život mijenja i on postaje duhovni sin Padra Pija

„Jutros sam obukao čistu košulju“, odgovori mu pjevač. „Ne mislim na tu košulju“, uzvrati Padre Pio. Primio je poznatog tenora za ruku i proveo ga kroz vrt. Nakon tog razgovora Gigli je bio duboko potresen. Od tog trenutka njegov se život mijenja i on postaje duhovni sin Padra Pija.

Ulomak iz knjige „Padre Pio – čovjek nade“ autora Renza Allegrija. Dopuštenje izdavača za prenošenje ulomka vrijedi isključivo za portal Book.hr.

Više o knjizi možete saznati ovdje, a kupiti ju ovdje.

Prijavite se na naš newsletter i svaki tjedan primajte najvažnije i najzanimljivije tekstove na svoju e-mail adresu! Prijaviti se možete ovdje.

Komentirajte

Najčitanije

Na vrh