Roditelji i djeca

Kako dječaci reagiraju kada ih zamolite za oprost

Kako dječaci reagiraju kada ih zamolite za oprost book evangelizacija

Donosimo kratak ulomak iz naše nove hit knjige, koju preporučamo apsolutno svakoj majci koja ima sina, ali i baki koja ima unuka. Knjiga je odgovor mnogim majkama na njihove molitve za blagoslov sinova, jer ih upravo vi majke možete najbolje blagosloviti – ako naučite kako to činiti. Ako ste baka i vidite da vaša kći nije dobra u tome, vi itekako možete biti blagoslov svojemu unuku.

Dr. Emersom Eggerich: Majke i sinovi


Jedna mi je majka ispričala:

„Moj je sin sada odrasla osoba, ali kada je bio mali, nažalost, nisam se prema njemu odnosila s poštovanjem. Nije potrebno naglašavati da ni njegova oca nisam dovoljno poštovala. U razdoblju kada je moj sin u svome braku prolazio kroz krizno razdoblje, nisam odobravala njegove postupke. Bila sam veoma kritična prema njemu. Pročitavši vašu knjigu, postala sam svjesna svoga stava prema njemu. Iako sam već ranije osjetila koliko je moje poštovanje bitno mome mužu, ne znam kako mi je promaklo to isto primjenjivati u odnosu sa sinom. Napisala sam mu pismo moleći da mi oprosti za sve što sam pogrešno činila u našem odnosu još od vremena kada je bio mali dječak. Sretna sam što mogu reći da mi je oprostio i što je danas naš odnos bolji nego ikada.”

majke i sinovi knjiga

Druga mi je mama napisala sljedeće:

Jednoga sam dana posjela svoga sedmogodišnjeg sina i rekla mu: „Žao mi je što sam se prema tebi ponijela kao da si još maleni dječak, a ti to više nisi. Ti postaješ pravi muškarac.” Vidjela sam kako je nestala napetost u njegovim ramenima, spustila su se od osjećaja olakšanja. Zajedno smo se osvrnuli na situaciju zbog koje je nastao sukob. Počela sam mu se obraćati na način da on vidi i osjeti da ga poštujem, a smanjila sam svoju uobičajenu dozu poljubaca i zagrljaja. Primjećujem kod njega da mu svakim danom raste samopouzdanje te da se on prema drugima odnosi s više poštovanja umjesto da im prilazi na agresivan način kao što je to nekada činio.

O knjizi “Majke i sinovi”

„Nikada nije ni prerano ni prekasno da majke počnu primjenjivati ovu poruku poštovanja, a njihovi sinovi za to nikada nisu ni premladi ni prestari!”

Sarah Eggerichs

Želite kupiti knjigu ili se informirati o cijeni?

Ako naručujete iz Hrvatske, kliknite na gumb „Kupi knjigu”.

Ako naručujete iz inozemstva, kliknite na gumb „Kupi knjigu iz inozemstva”.

Ako želite pročitati više o samoj knjizi, ili ste je već pročitali pa je želite ocijeniti, molimo Vas da kliknite na gumb „Recenzija”. (Molimo Vas da ocjenjujete samo ako ste knjigu doista pročitali!)

Tekst je prvotno bio objavljen u mjesečniku Book.

Komentirajte
Komentiraj
U komentarima je zabranjeno vrijeđanje na bilo kojoj osnovi. Komentari koji sadrže uvredljive poruke ili neprimjerene izraze bit će uklonjeni.

Reci što misliš

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

Najčitanije

Na vrh