Svjedočanstva

U TVOJOJ PRISUTNOSTI

Kako čuti živu Riječ koja će ti i danas otključati sva vrata kroz koja moraš proći Misao za tvoj dan! Riječ nadahnuta od Riječi. Živa riječ koja će ti otključati ona vrata kroz koja danas moraš proći. Jer tamo te šalje i treba naš Gospodin!

Foto: Shutterstock


 

Kolegica mi je jučer poklonila knjižicu…

Danas je bio jedan od onih dana kada ne poželiš ustati. Grč u želucu zbog posla, obaveza… Kiša lijeva k’o iz kabla, drhtavica u tijelu zbog loših snova. Hoću li uopće dobiti plaću? Heleni su jučer bez ikakva objašnjenja dali otkaz. Čime će prehraniti dijete i sebe kad se rastopi mjesečna zaliha? Na portalu vijesti o zlostavljanju. Zar se opet otvaraju i moje rane?

Svira HKR i „Kada takne te križ“. Da se isplačem?

Trpam u torbicu najnužnije stvari.

Kolegica mi je jučer poklonila knjižicu „U tvojoj prisutnosti“ Sarah Young. Izgleda kao molitvenik. Kada ću je uopće stići pročitati?

Pogledam na sat. Pet minuta je prije polaska. Otvaram napamet. Kao ponekad i Bibliju.

Prva Petrova 4,8; Prva Ivanova 4,18; Otkrivenje 2,4. … „Nosi moju ljubav kao svjetlosni plašt, koji neka te pokriva od glave do pete. Ne boj se, jer savršena ljubav izgoni strah. Gledaj druge ljude kroz leće ljubavi…“

Osjetih mir… osjetih nadu. Spoznah dan – u drugom svjetlu.

Sarah, hvala Ti, što si mi otvorila oči za ljubav!

Odjednom mogah osmjehnut se onoj ženi u ogledalu koja je malo prije plakala.

 

I tako neka započne svaki tvoj dan

Što ako vani pada kiša?! I što ako će mi danas na poslu „suditi“, iako nisam kriva.

Gospodin ide sa mnom. Tu Svjetlost mi nikada nitko neće moći uzeti.

Hvala Ti, Gospodine, što nas preko ljudi vodiš k Sebi! U Tvoju prisutnost!

Započni i ti svoj dan uz Sarah Young. Doživi mir Njegove prisutnosti kroz misli za svaki dan. One ti donose mir. One ti pokazuju da je Svjetlost u tebi i da ti je nitko na ovome svijetu ne može ukrasti.

Misao za tvoj dan! Riječ nadahnuta od Riječi. Živa riječ koja će ti otključati ona vrata kroz koja danas moraš proći. Jer tamo te šalje i treba naš Gospodin!

Dođi! Srest ćemo se tamo!

„Duboko udahni i zaroni u dubinu potpunog pouzdanja u Mene. U toj su dubini moje vječne ruke!“ Psalam 5,2-3; Ponovljeni zakon 33,27.

I tako neka započne svaki tvoj dan!

Ovo zaista mogu postati tvoje stube prema svetosti!

365 svjetiljki čeka tvoje korake da hrabro kreneš k Svjetlu. I drugima budeš – svjetlo!

Amen!

Prijavite se na naš newsletter i svaki tjedan primajte najvažnije i najzanimljivije tekstove na svoju e-mail adresu! Prijaviti se možete ovdje.

Komentirajte

Najčitanije

Na vrh