Najave

IGNACIJE.HR

Kako Bog komunicira s nama o važnim odlukama koje moramo donijeti? Pokušaj saznati kroz online tečaj razlučivanja Mnogi od nas se bore da čuju Božji glas, da razumiju što Bog od nas želi. Ovaj trotjedni tečaj propituje mudrost i sredstva svetog Ignacija za razlučivanje i kvalitetno donošenje odluka

tečaj razlučivanja

Foto: Pixabay

 

Centar za duhovnost ignacije.hr svim zainteresiranima nudi trotjedni online tečaj ignacijevskog razlučivanja i odlučivanja. Cilj ovog tečaja je pomoći ti: razlučiti što je u ovom trenutku Božja volja za tvoj život, prepoznati što u svom životu i u ovom svijetu trebam/o mijenjati? Odgovoriti na pitanje zašto se u krizama (osobnim, društvenim, ekonomskim) odluke ne bi trebale donositi iz straha, upoznati temelje duhovne tradicije koja je razvila metode za donošenje odluka. Razumijeti na čemu papa Franjo temelji svoje riječi, geste, djela, svoj stil vođenja Crkve.

Tečaj propituje mudrost i sredstva svetog Ignacija za razlučivanje i kvalitetno donošenje odluka

Mnogi od nas se bore da čuju Božji glas, da razumiju što Bog od nas želi. Ovaj 3-tjedni tečaj propituje mudrost i sredstva svetog Ignacija za razlučivanje i kvalitetno donošenje odluka. Ignacije je smatrao da Stvoritelj izravno komunicira sa svojim stvorenjem – svakim od nas. Ali kako Bog komunicira s nama o važnim odlukama koje moramo donijeti? I kako možemo biti sigurni da nas te odluke vode u dublju povezanost s Bogom koji je ljubav?

Tečaj organiziraju svakih mjesec do dva. Na tečaj se možeš prijaviti preko upitnika koji je dostupan u pojedinim događajima na stranici www.ignacije.hr/program-manreza.

Prijavite se na naš newsletter i svaki tjedan primajte najvažnije i najzanimljivije tekstove na svoju e-mail adresu! Prijaviti se možete ovdje.

Najčitanije

Na vrh