Svjedočanstva

MES U ZAGREBU

Jozo svjedoči: nakon molitve na molitveno-evangelizacijskom susretu dobio sam novi posao i ozdravio sam od bolova u leđima i kukovima Jozo Kajić posvjedočio je za naš portal koje je milosti primio na molitveno-evangelizacijskim susretima Kristofora u Zagrebu. Svjedočanstvo prenosimo u cijelosti

Jozo svjedoči nakon molitve na molitveno-evangelizacijskom susretu dobio sam novi posao i ozdravio sam od bolova u leđima i kukovima

Zovem se Jozo i želio bih posvjedočiti o milostima koje sam primio na molitveno-evangelizacijskim susretima Kristofora u Zagrebu. Na prvi sam susret otišao u ožujku ove godine. Tada sam se nalazio u teškoj situaciji. Radio sam na poslu gdje je bilo stresno, pritisak je bio prevelik. Razmišljao sam da dam otkaz i potražim drugi posao. Na molitveno-evangelizacijskom susretu Josip je tijekom molitve, po daru spoznaje, rekao da će jedna osoba dobiti novi posao, novi početak. Sedamnaest dana poslije prešao sam na novi posao.

Problemi s leđima i kukovima

U međuvremenu sam imao problema s leđima i kukovima. Jedan sam dan jedva podigao ruku pa sam odlučio otići na masažu. Maserka mi je rekla da su gornji i donji dio leđa, kao i kukovi, u lošem stanju, te da bih trebao ići na operaciju. Ponovno sam u travnju otišao na molitveno-evangelizacijski susret na Velesajmu. Po daru spoznaje, Josip je tijekom molitve rekao da Gospodin ozdravlja jednu osobu koja ima problema s gornjim i donjim dijelom leđa, te kukovima. U tom sam trenutku osjetio da je bol nestala. Kada sam opet otišao na masažu, maserka me je pitala gdje sam bio, da su mi leđa i kukovi sada dobro. Ispričao sam joj da idem na molitveno-evangelizacijske susrete i da me je Gospodin ozdravio.

Želio sam s vama podijeliti ova prelijepa iskustva koja sam doživio na molitveno-evangelizacijskim susretima.

Za Book.hr svjedoči Jozo Kajić

Foto: Shutterstock

Komentirajte
Komentiraj
U komentarima je zabranjeno vrijeđanje na bilo kojoj osnovi. Komentari koji sadrže uvredljive poruke ili neprimjerene izraze bit će uklonjeni.

Reci što misliš

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

Najčitanije

Na vrh