Svjedočanstva

SVJEDOČANSTVA NA LTV-U

JOSIP MILKOVIĆ Nakon nesreće krećem ispočetka, živim drugačiji život

Foto: Screenshot

 

 

Josip Milković, 25-godišnji mladić, prije tri je godine, kao odličan vojnik, doživio nesreću posljednjeg dana časničke obuke na vojnom poligonu. O tom događaju, ali i onome što je uslijedilo nakon toga, Josip je progovorio u emisiji „Svjedočanstva“ koja se prikazuje na Laudato televiziji.

 

Stradao je u eksploziji koja mu je u sekundi potpuno promijenila život. Toliko mu toga nedostaje, no ostalo mu je, kako sam kaže, ono najvažnije. Svoj križ nosi s Gospodinom.

„Nakon nesreće otvorio sam cijelu novu knjigu, ne stranicu, nego knjigu. Krećem ispočetka i živim drugačiji život. Nisam znao šta me čeka, ali Bog me je pripremio. Znam da me Bog vodi.“

„Od kad sam prihvatio svoj križ, rekao sam: Gospodine, ako je ovo za neko veće dobro, ako ti imaš plan s ovim mojim teškim životom, ja ću nositi ovaj križ za Boga, za Isusa. Znam da će mi On pomoći na tom putu.“

 

Cijelo svjedočanstvo možete poslušati i pogledati ovdje:

https://www.youtube.com/watch?time_continue=53&v=rEWDAQ9tI94&feature=emb_logo

Tea Tišljarić; Book.hr

Prijavite se na naš newsletter i svaki tjedan primajte najvažnije i najzanimljivije tekstove na svoju e-mail adresu! Prijaviti se možete ovdje.

Komentirajte

Najčitanije

Na vrh