Najave

FILM O OPROSTU

Još nisi pogledao film ‘Najveći dar’? Uskoro nove projekcije u Splitu, Osijeku, Dubrovniku, na Rabu, u Varaždinu i Puli!

Foto: Shutterstock

 

Dirljiv film o oprostu nastavlja svoj hod cijelom Lijepom Našom. Nakon velikog uspjeha u Zagrebu, gdje je postao najgledanijim filmom u svom žanru, te Splitu, na Hvaru i u Osijeku, nastavlja se prikazivanje i u drugim gradovima Hrvatske!

Film govori o oprostu a u središtu se nalazi priča dviju ‘zaraćenih’ obitelji o kojima se snima film. No kakav treba biti kraj? Redatelj nikako nije želio da kraj bude očekivan, sa smrtonosnim ishodom, već je žalio da završi na pomalo neočekivan način…

O filmu

„Najveći dar“ španjolskog redatelja Juana Manuela Cotela četvrti je dugometražni film producentske kuće Infinito +1, istoga redatelja, kojeg su prijašnji filmovi Posljednji vrh, Marijina zemlja te Stope ganuli srca milijuna ljudi iz 35 zemalja.

Intervju koji je gosp. Cotelo dao za naš portal Book.hr možete pročitati ovdje: „Kad sam napokon učinio ono na što me je Bog dugo poticao, pronašao sam mir. Znao sam: ‘To je to. To je ono što tražim od svoje šesnaeste godine’ˮ

Intervju u cjelosti možete pročitati ovdje: https://book.hr/spanjolski-redatelj-juan-manuel-cotelo-za-book-hr-kad-sam-napokon-ucinio-ono-na-sto-me-je-bog-dugo-poticao-pronasao-sam-mir-znao-sam-to-je-to-to-je-ono-sto-trazim-od-svoje-sesnaeste-go/

 

Raspored

SPLIT

Kino „Karaman“

Posljednja projekcija: petak, 24. siječnja u 18 i 30 sati.

Ulaznice rezervirajte na broj: 021/348 676.

OSIJEK

Kino „Urania“

  1. siječnja u 18 sati
  2. siječnja u 21 sat

Ulaznice se mogu rezervirati putem e-maila: [email protected], kao i pozivom na: 031/205 501 (od 8 do 16 sati), ili na: 031/ 205 507 (od 17 do 23 sata).

DUBROVNIK

Dvorana „Visia“

  1. siječnja u 19 sati

Prodaja ulaznica: Kulturno-informativni centar LUŽA (blagajna kina „Slobode“), Luža bb

Radno vrijeme: 1 sat prije početka prvog filma

Tel: 020/321 425, e-mail: [email protected]

RAB

Kino „Rab“

  1. veljače u 19:30 sati.

Napomena: Ulaz je slobodan.

VARAŽDIN

Kino „Gaj“

  1. veljače u 18 sati
  2. veljače u 20:30 sati
  3. veljače u 18 sati

Radno vrijeme blagajne: od petka do subote od 15 do 21 sat; utorak i četvrtak od 17 do 21 sat. Rezervacije i informacije: [email protected]; tel: 042/213 138.

PULA

Kino „Valli”

  1. veljače u 19 sati
  2. veljače u 17 sati
  3. veljače u 19 sati

Ulaznice rezervirajte pozivom na: 052/213 808. Rezervirane ulaznice mogu se kupiti na blagajni najkasnije 30 minuta prije početka projekcije. Blagajna se otvara sat vremena prije prve projekcije.

 

Želite li da se film prikaže i u Vašem gradu? Prikazivanje možete zatražiti ovdje:  www.najvecidar.com

Prijavite se na naš newsletter i svaki tjedan primajte najvažnije i najzanimljivije tekstove na svoju e-mail adresu! Prijaviti se možete ovdje.

Najčitanije

Na vrh