Svjedočanstva

RIJEDAK OBLIK BOLESTI

JOŠ JEDNO ČUDO U MEĐUGORJU Dječak iz Italije ozdravio od tumora na srcu! Kada su se vratili iz Međugorja, dočekala ih je lijepa vijest...

JOŠ JEDNO ČUDO U MEĐUGORJU Dječak iz Italije ozdravio od tumora na srcu!

Foto: Shutterstock

 

Devetogodišnjem Dariju dijagnosticiran je tumor na srcu, jedan od vrlo rijetkih oblika. U njegovoj rodnoj Italiji skupljali su novac za operaciju koja je trebala biti u Americi, jer u Europi nema adekvatno opremljenih klinika koje bi mogle pratiti taj rijedak oblik bolesti, prenosi dnevno.hr.

Obitelj je u međuvremenu odlučila moliti, sve dok im jednoga dana prijatelj nije pričao o Međugorju, točnije o vidjelici Vicki koja moli za bolesne. Otišli su k njoj i ona je molila za dječaka.

„U tom trenutku imali smo osjećaj da se Gospa brine o nama“ – rekao je dječakov otac.

Kada su se vratili iz Međugorja, dočekala ih je lijepa vijest. Sicilija je skupila pola milijuna eura za Darijevu operaciju u Americi. Čim su onamo stigli, Dario je bio podvrgnut preliminarnim pretragama. Na operaciji je bio podvrgnut kirurškoj intervenciji na otvorenom srcu.

Nakon nekog vremena kirurg, koji je bio na čelu medicinskog tima, prekinuo je operaciju i rekao:

„Tumoru nema ni traga, kao da ga nikada nije ni bilo. Nemam što operirati, dječak je zdrav! Čudo!”

Svjedočanstvo možete poslušati ovdje:

Izvor: dnevno.hr

Prijavite se na naš newsletter i svaki tjedan primajte najvažnije i najzanimljivije tekstove na svoju e-mail adresu! Prijaviti se možete ovdje.

Komentirajte

Najčitanije

Na vrh