Aktualnosti

JEDINSTVENA PRILIKA // Uoči konferencije The Global Leadership Summit: ‘Oslobodite liderski potencijal i postignite veću učinkovitost u služenju Božjom riječju’ Uoči ovogodišnjeg GLS-a prenosimo vam pismo mađarskog svećenika vlč. Rytisa Guršnysa, SJ iz Vilniusa, koje je napisao za prvi GLS u Mađarskoj 2014. godine. Vlč. Guršnys naglasio je vrijednost i važnost GLS-a za svakog pojedinca, neovisno koju službu vrši.

Uoči konferencije The Global Leadership Summit: 'Oslobodite liderski potencijal i postignite veću učinkovitost u služenju Božjom riječju'

Jedna od svjetski poznatih konferencija The Global Leadership Summit i ove se godine održava u Hrvatskoj! Vodeći svjetski lideri podijelit će svoja iskustva i motivirati nas da postanemo još bolji vođe na mjestu gdje nas je Bog pozvao da djelujemo!

konferencije The Global Leadership Summit

Kada lideri postaju bolji, svi dobivaju!

O GLS konferenciji i ovogodišnjem programu više možete pročitati OVDJE.

Uoči ovogodišnjeg GLS-a prenosimo vam pismo mađarskog svećenika  vlč. Rytisa Guršnysa, SJ iz Vilniusa, koje je napisao za prvi GLS u Mađarskoj 2014. godine. Vlč. Guršnys naglasio je vrijednost i važnost GLS-a za svakog pojedinca, neovisno koju službu vrši.

Pismo prenosimo u cijelosti:

Dragi lideri i članovi Katoličke crkve u Mađarskoj,

Srdačno vas pozivam da sudjelujete na liderskoj konferenciji „The Global Leadership Summit“ (GLS), koja će se ove godine održati u vašoj zemlji. U pitanju je jedinstvena prigoda da oslobodite svoj liderski potencijal i, kao župa, zajednica i ustanova postignete veću učinkovitost u služenju Božjom riječju. Svake godine sudjelujem na GLS-u u Litvi i u njegovim pripremama. Ovaj događaj privlači lidere i timove iz raznih kompanija, ustanova, kao i mnoge katoličke vjernike te pripadnike drugih kršćanskih crkava.

Naši katolički biskupi imaju pozitivno mišljenje o ovoj konferenciji i pozivaju svećenike da povedu svoje župne lidere na ovaj dvodnevni događaj. Vilniuski nadbiskup Gintaras Grušas održao je uvodni govor na GLS-u u Vilniusu 2013. godine. Pozivam brojne svećenike da dođu na ovu konferenciju. Mnogi od njih su mi rekli da ih je to iskustvo obogatilo. Stekli su nova saznanja i dobili nove savjete, koje nisu imali priliku čuti tijekom seminarske i svećeničke naobrazbe. GLS im je pružio nove instrumente za vođenje i alate za organizacijski razvoj. Naučili su kako podizati nove lidere u svojoj župnoj zajednici, kako mijenjati organizacijsku kulturu, strukturu i strategiju, te kako unaprjeđivati komunikaciju među članovima osoblja, volonterima i župljanima.

Svake godine dobivam brojna ohrabrenja, nove uvide, sjajne ideje i mnogo inspiracije za svoju službu u vilniuskoj Crkvi sv. Kazimira. Uvjeren sam da i sami osjećate potrebu za unaprjeđivanjem vlastitih liderskih vještina, osnaživanjem karaktera i napredovanja u vrlinama. Govornici na GLS-u su kompetentni i iskusni lideri, kao i nadareni učitelji. Njihova učenja temelje se na osobnom liderskom iskustvu, akademskom studiranju i biblijskoj poruci. Nadam se da ćete doći na GLS 2014. i primiti novo nadahnuće, znanje i uvide potrebne za osobni liderski razvoj, kao i za obnovu i rast vaše župne zajednice.

Srdačno,

Vlč. Rytis Gurkšnys SJ
Vilnius, (Jezuitska) Crkva sv. Kazimira
Rektor
10. rujna, 2014.
Vilnius, Litva

Podsjećamo vas da još danas možete ostvariti popust na prijavu (50%). Iskoristite ovu jedinstvenu priliku i razvijte svoje potencijale! 🙂

konferencije The Global Leadership Summit

Priredila Gabriela Jurković; Book.hr

Najčitanije

Na vrh