Aktualnosti

JEDINSTVENA PRILIKA // Predavanje, koncert, sveta misa – fra Marin Karačić predvodi trodnevnu duhovnu obnovu za mlade! Duhovna je obnova vođena geslom: „Blagoslovljen da si, Oče, Gospodaru neba i zemlje, što si otajstva Kraljevstva objavio malenima“, a predvodit će ju fra Marin Karačić.

Ured za pastoral mladih, Studentski centar i Sveučilište u Splitu organiziraju trodnevnu duhovnu obnovu za mlade u Splitu, od 13. do 15. listopada.

Voditelj – fra Marin Karačić

Duhovna je obnova vođena geslom: „Blagoslovljen da si, Oče, Gospodaru neba i zemlje, što si otajstva Kraljevstva objavio malenima“, a predvodit će ju fra Marin Karačić. Program duhovne obnove raspoređen je na tri lokacije: studentski Kampus, crkvu Gospe od zdravlja i splitsku Rivu.

Program duhovne obnove

Duhovna obnova započinje predavanjem fra Marina Karačića 13. listopada u sportskoj dvorani Kampusa. Večernju svetu misu u 20 sati predvodit će splitsko-makarski nadbiskup Marin Barišić, a nakon mise bit će prigoda za ispovijed i euharistijsko klanjanje

U subotu 14. listopada program će započeti u 18 sati, drugim predavanjem fra Marina Karačića  u crkvi Gospe od zdravlja, nakon čega će uslijediti sveta misa u 19 sati. U 20 sati održat će se koncert duhovne glazbe na splitskoj Rivi.

Fra Marin će svoje treće predavanje održati u nedjelju 15. listopada u sportskoj dvorani Kampusa u 10.30 sati, nakon čega će u 12 sati biti sveta misa koju će predvoditi mons. Miroslav Vidović. Trodnevna duhovna obnova završit će prigodnim agapeom u 13 sati.

Dođi i ti! 🙂

Priredila Gabriela Jurković; Book.hr

Komentirajte

Najčitanije

Na vrh