Aktualnosti

JEDINSTVEN DOGAĐAJ

SUTRA U ZAGREBU Martin Smith Band, Noel Richards, Petar Buljan… i mnogi drugi na velikom koncertu!

JEDINSTVEN DOGAĐAJ Martin Smith Band, Noel Richards, Petar Buljan… i mnogi drugi na velikom koncertu u Zagrebu i Osijeku!

Foto: Facebook

 

„Ovo je dan“ – jedinstven je događaj na kojem će se okupiti vodeći voditelji slavljenja u Europi i Hrvatskoj; Martin Smith (Divan si, Hvala za spasenje…), Noel Richards (Nebo naviješta, Mi želimo uzdić’ Isusa…) te Emanuel i Petar Buljan.

Dođite u ponedjeljak, 10. veljače, u dvoranu Vatroslava Lisinskog, ili utorak, 11. veljače, u Gradski vrt Osijek, slaviti Boga! Na 20. obljetnici „Ez Az A Nap“ uz slavljenje, propovijedat će se i Evanđelje.

Vizija projekta

Događaj organizira tim „Ez Az A Nap“, što na mađarskom glasi „Ovo je dan“. Voditelj tima Viktor Laszlo imao je viziju ovoga projekta još od dana kada je gledao „Champion of the World“ koji je održan na stadionu u Londonu 1997. godine.

„Champion of the World“ bio je povijesni događaj molitve i slavljenja. Na snimci koja je 1997. godine bila prikazivana, Viktor je vidio mađarsku zastavu koja ga je nadahnula da i on nešto slično napravi u Budimpešti.

Prijatelji su ga potaknuli da pokuša organizirati slavljenje i u ostalim stadionima u Europi, što mu je i uspjelo. Ove godine slavit će se 20. obljetnica slavljenja.

U Zagrebu će nastupati Martin Smith Band, Noel Richards, Petar Buljan (Božja pobjeda), Emanuel, Andrej Grozdanov, Béla Pintér.

„This is the Day“ krenut će na stadionu u Beču, nastavit će se u Ljubljani, Zagrebu, Osijeku, Subotici, Kecskemetu, Szigetu, Aradu, a završit će 18. srpnja u Puskás areni u Budimpešti.

 

Ulaznicu za koncert u Zagrebu možete kupiti ovdje, a za koncert u Osijeku ovdje.

Dolaziš? 😉

Tea Tišljarić; Book.hr

Prijavite se na naš newsletter i svaki tjedan primajte najvažnije i najzanimljivije tekstove na svoju e-mail adresu! Prijaviti se možete ovdje.

Najčitanije

Na vrh