Duhovnost

JEDAN OD SIMPTOMA UPUŠTANJA U OKULTNO Gubitak pamćenja kao posljedica djelovanja okultnih sila „Budući da su mi dobro poznate posljedice hipoglikemije, kao i akutnog stresa, iz osobnog iskustva znadem kako navedeni simptomi mogu imati i tjelesne, odnosno psihološke uzroke. Unatoč tome, dar razlikovanja duhova jednako tako može otkriti djelovanje okultnoga.“

Gubitak pamćenja kao posljedica djelovanja okultnih sila

Foto: Shutterstock

 

Peti je simptom upuštanja u okultno, odnosno napada okultnih sila, gubitak pamćenja, blokiranje misaonoga postupka, nesposobnost prisjećanja gdje smo nešto stavili ili što radimo, kao i gubitak „niti“ dok govorimo.

Razlikovanje duhova

Budući da su mi dobro poznate posljedice hipoglikemije, kao i akutnog stresa, iz osobnog iskustva znadem kako navedeni simptomi mogu imati i tjelesne, odnosno psihološke uzroke. Unatoč tome, dar razlikovanja duhova jednako tako može otkriti djelovanje okultnoga. I jedno i drugo valja uzeti u obzir. Možda bi osoba i uspjela nadvladati tjelesne uzroke kada se u pozadini svega ne bi krio okultizam, kao i izdržati đavolske napade okultnoga kada već ne bi postojali iscrpljenost ili stres. S druge, pak, strane, posljedice mogu postojati i ondje gdje nema nikakvih tjelesnih uzroka, već je posrijedi isključivi utjecaj okultnog.

„Morile su je teške glavobolje, djelomice od tereta zagovaranja i stresa izazvana tolikim nagovorima, ali i uslijed protivljenja okultnih sila…“

Kada je jedna moja prijateljica otkrila kako joj protivni duhovi blokiraju misli i stežu grlo, a bilo je to u vrijeme kada smo zajedno putovali kao ekipa, gotovo da nisam održavao nagovore i pouke, jer tada nisam bio na to pozvan. Danju bismo zajedno molili. Na susretima bih ja čitao iz Svetog pisma i izgovorio pokoju molitvu. Poučavala je ona, a onda bih ja završio molitvom. Ali, dok je poučavala, sjedio sam sprijeda gdje sam ju mogao promatrati čitavo je vrijeme zagovarajući. Sve dok sam vršio tu svoju zadaću i nisam se usredotočivao na ono što govori, iz nje je tekla sila bez ikakvih prekida. Morile su je teške glavobolje, djelomice od tereta zagovaranja i stresa izazvana tolikim nagovorima, ali i uslijed protivljenja okultnih sila. Bio sam ondje kako bih ju zaštitio, da bi se ona mogla usredotočiti na službu koju je vršila.

Mnogi su govornici naučili kako kod kuće moraju angažirati brojne molitvene „ratnike“, dok neki imaju zagovornike u ekipi koja putuje s njima, da im budu poput zaštitničkih zidina, kako veli Psalam 8,2: „U ustima djece i dojenčadi hvalu si spremio protiv neprijatelja, da postidiš mrzitelja, zlotvora“….

Ulomak iz knjige Johna Lorena Standforda i Marka Standforda Oslobođenje i unutarnje ozdravljenje. Više o knjizi možete saznati OVDJE. Dopuštenje izdavača za prenošenje ulomka vrijedi isključivo za portal Book.hr.

O knjizi „Oslobođenje i unutarnje ozdravljenje“

Nema nikakve dvojbe da je svijet načet; narodi, obitelji, i pojedinci – svi redom imaju iskustvo slomljena i pala svijeta u kojemu Sotona ima svoja uporišta moći. No, vjernici trebaju postati slobodni, cjeloviti i zreli u Kristu. Kako to postići?

Odgovor daju sin i otac Sandford. U knjizi ćete naučiti kako ozdraviti čitavu osobu, u emocionalnom, tjelesnom i duhovnom smislu, te kako se djelotvorno služiti oslobođenjem i unutarnjim ozdravljenjem. Upute se temelje na biblijskoj istini te na iskustvu autorâ, koje je plod njihova dugogodišnjega bavljenja ovim službama.

Želite kupiti knjigu ili se informirati o cijeni?

Ako naručujete iz Hrvatske, kliknite na gumb „Kupi knjigu”.

Ako naručujete iz inozemstva, kliknite na gumb „Kupi knjigu iz inozemstva”.

Ako želite pročitati više o samoj knjizi, ili ste je već pročitali pa je želite ocijeniti, molimo Vas da kliknite na gumb „Recenzija”. (Molimo Vas da ocjenjujete samo ako ste knjigu doista pročitali!)

Priredila Gabriela Jurković; Book.hr

Komentirajte

Najčitanije

Na vrh