Aktualnosti

INTERLIBER 2019.

Je li vam svejedno što će biti s vašom djecom?! Ako nije, čitajte… Knjigu „Vjeruju li vaša djeca” nabavite po odličnoj cijeni od samo 45 kuna – na ovogodišnjem Interliberu...

Svatko od nas roditelja itekako bi htio da njegova djeca ozbiljno shvate vjeru te izrastu u dobre vjernike i dobre ljude… I svatko od nas zna da bi o vjeri trebalo razgovarati unutar obitelji. NO KAKO TO UČINITI?


Knjigu se svakako isplati pročitati jer ako usvojimo i samo mali njezin dio, to će zasigurno bitno utjecati na daljnji život naše djece, pogotovo na njihovu vječnost!

Ova knjiga donosi dugogodišnje iskustvo prezbiterijanske obitelji koje slijede stotine tisuća obitelji svih kršćanskih denominacija širom svijeta! Svakako ju se isplati pročitati jer ako usvojimo i samo mali njezin dio, to će zasigurno bitno utjecati na daljnji život naše djece, pogotovo na njihovu vječnost!

Knjiga je ponajprije namijenjena očevima obitelji, no ponekad je potrebno da neki drugi član malo pogurne, ohrabri „glavu obitelji”…

Na Interliberu, od 12. do 17. studenoga 2019.,  knjigu možete kupiti po prigodnoj cijeni od 45 umjesto 90 kuna! 

Gdje se nalazimo ove godine

Ove godine se Figulus ponovno nalazi u 6. paviljonu, no sada na štandu br. 14 g. Radujemo se Vašem dolasku!

Naše radno vrijeme na Interliberu

Na sajmu nas možete posjetiti svaki dan: 12., 13. i 14. studenoga od 12 do 20 sati, 15. i 16. studenoga od 10 do 21 sat te 17. studenog od 10 do 20 sati.

Interliber 2019.

Prijavite se na naš newsletter i svaki tjedan primajte najvažnije i najzanimljivije tekstove na svoju e-mail adresu! Prijaviti se možete ovdje.

Komentirajte
Komentiraj
U komentarima je zabranjeno vrijeđanje na bilo kojoj osnovi. Komentari koji sadrže uvredljive poruke ili neprimjerene izraze bit će uklonjeni.

Reci što misliš

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

Najčitanije

Na vrh