Aktualnosti

JOŠ JEDAN ARGUMENT!

#JAZNAM16 Je li moguće da žena ima dvije krvne grupe?! Priključi nam se u kampanji "Dva srca" - podrži život, koji se čuje već sa 16 dana! Na Instagramu podijeli fotku s palcem gore, i hashtagom #jaznam i/li #jaznam16!

Foto: Shutterstock


 

Donosimo još jedan, još uvjerljiviji argument koji govori u prilog životu, na koji nam je ukazao naš čitatelj. (Ovim putem mu zahvaljujemo i pozdravljamo ga. 😊)

Naime, radi se o poteškoćama koje se u trudnoći događaju zbog Rh inkompatibilnosti (nepodudarnosti), tj. neslaganja Rh grupe krvi trudnice s onom njezina djeteta. Jednostavno rečeno, u jednom tijelu dvije krvne grupe znače smrt! Dakle, sasvim je jasno da se majka i njezino dijete u utrobi ne smiju tretirati kao jedno tijelo, jer u praksi često majka i beba imaju različitu krvnu grupu.

Pitanje: Je li moguće da žena ima dvije krvne grupe? Odgovor: Nije moguće! Pitanje: Radi li se u trudnoći samo o ženinu tijelu? Odgovor: Ne, tu je i bebino tijelo!

Podsjetimo se kratko onoga što smo u školi naučili na satovima biologije (više).

Priključi nam se u kampanji “Dva srca” – podrži život, koji se čuje već sa 16 dana! Na Instagramu podijeli fotku s palcem gore, i hashtagom #jaznam i/li #jaznam16! 

DVA SRCA One stvarno misle da žena može imati dva srca?!
Bravo, Plenkoviću! (Zašto je HDZ pobijedio na izborima, i žena s dva srca)
PRIKLJUČI SE! Kampanja „Dva srca“ (#jaznam16)

Prijavite se na naš newsletter i svaki tjedan primajte najvažnije i najzanimljivije tekstove na svoju e-mail adresu! Prijaviti se možete ovdje.

Komentirajte

Najčitanije

Na vrh