Svjedočanstva

RAZGOVOR ZA SLOBODNU DALMACIJU

Jasmin Stavros otvoreno posvjedočio: Ja i Željka živjeli smo predbračnu čistoću Na vrhuncu slave zaželio je upoznati nekoga s kim će provesti život... i pojavila se supruga Žarka

Foto: Screenshot, YouTube

 

Pjevač Jasmin Stavros u razgovoru za Slobodnu Dalmaciju ispričao je kako prije supruge Žarke i nije bio toliko u vjeri, no u braku i kroz poteškoće koje su prolazili s bolesnim sinom, njegova je vjera rasla, kazao je.

Predbračna čistoća

„Upao sam u loše društvo, nisam ja toga tada bio ni svjestan. Ma nisu to bili neki veliki poroci. To sam ja sve probao iz neke znatiželje, ali nisu meni trebale ni bolnice ni komune da se izliječim od ovisnosti”, istaknuo je. Tada je zaželio upoznati nekoga s kim će provesti život i pojavila se supruga Žarka, s kojom se koju godinu kasnije i vjenčao, a kako kaže, najbitnije je bilo da su živjeli u predbračnoj čistoći.

Preporuka iz web shopa biblioteke Figulus:

„Mladiću, možeš to pobijediti: Strategije za pobjedu u stvarnom svijetu spolnog iskušenja”, autora Stephen Arterburna, Fred Stoekera i Mike Yorkeyja

„Mladići moraju imati iskren i otvoren kršćanski pogled na svoju spolnost bez imalo srama. Ova će knjiga spasiti tisuće budućih brakova.”

Knjigu možete nabaviti ovdje.

„Nismo spavali prije braka. Danas je to, nažalost, rijetkost. Tada sam hodao s djevojkom koja je tako odgajana i živjela je vjeru i do prve bračne noći smo čekali”, otkrio je pjevač.

Sinova bolest

Vjera u Boga dosta mu je pomogla u životu, pa i u borbi s bolešću njihova sina Kreše koji boluje od hidrocefalusa.

„Hvala Bogu, zahvaljujući dvama doktorima s Rebra, na mom su sinu napravili jedan eksperiment. Ima sad jednu pumpu koja mu regulira vodu u mozgu. Probili su mu dio glave nekako gdje sad taj likvor sam od sebe odlazi. Tako da, Bogu hvala, sad je sve u redu”, objasnio je pa dodao za kraj:

„Stvarno smo se napatili i žena, i ja, i on sve ove godine. Više ne znam koliko je ima operacija na glavi, ne želim ni spominjati. Drago mi je to što su oba moja sina, i Milo i Krešo, neovisni o meni i financijski i općenito. Sami žive od svojeg novca, peru, kuhaju, peglaju, sve znaju, žena ih je sve naučila. Zadovoljan sam i sretan što su stabilni, ne ovise ni o kome i žive bolje nego ja. Rade, trude se, stvarno su super”, zaključio je Jasmin za Slobodnu Dalmaciju.

Pjevač je već svjedočio svoju vjeru u mnogo navrata, u nastavku možete pročitati i poslušati što je govorio gostujući kod fra Stjepana Brčine:

>>>VIDEO Jasmin Stavros kod fra Brčine: U ratu smo svi primili krunicu u ruke, tako trebamo i danas! 

Prijavite se na naš newsletter i svaki tjedan primajte najvažnije i najzanimljivije tekstove na svoju e-mail adresu! Prijaviti se možete ovdje.

Najčitanije

Na vrh