Vijesti

NEOČEKIVANI DOLAZAK

Iznenađenje u Vatikanu: Papa Franjo se pojavio na vjenčanju pripadnika Švicarske garde Izvori bliski paru tvrde da su samo mladenci znali da će ih papa Franjo vjenčati, a za sve ostale je to bilo veliko iznenađenje, čak i za svećenike…

Papa Franjo iznenadio je u subotu goste na vjenčanju kada je neočekivano stigao u malu kapelicu u Vatikanskim vrtovima, prenosi CNA.

„Pogledajte tko je došao! Kakvo iznenađenje, papa Franjo uvijek iznenađuje“, napisao je Brazilac o. Omar Reposo na Instagramu.

Član Švicarske garde Luca Schafer i bivša djelatnica Vatikanskih muzeja Letícia Vera vjenčali su se u crkvi sv. Stjepana, nedaleko od bazilike sv. Petra.

Izvori bliski paru tvrde da su samo mladenci znali da će ih papa Franjo vjenčati, a za sve ostale je to bilo veliko iznenađenje, čak i za svećenike.

Papa je propovijedao o tri glagola koji mogu pomoći mladencima da dožive puninu braka, a to su: „započeti“, „zaustaviti“ i „nastaviti putovanje“.

Ovo nije prvi put da je papa Franjo predvodio obred vjenčanja u Vatikanu. U rujnu 2014. papa je vjenčao 20 parova u bazilici sv. Petra, a u srpnju 2016. vjenčao je gluhonijemi par u kapelici u Domu sv. Marte.

Vedrana Prka; Book.hr

Komentirajte
Komentiraj
U komentarima je zabranjeno vrijeđanje na bilo kojoj osnovi. Komentari koji sadrže uvredljive poruke ili neprimjerene izraze bit će uklonjeni.

Reci što misliš

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

Najčitanije

Na vrh