Aktualnosti

IZGRAĐIVANJE ‘KULTURE ŽIVOTA’ // Članovi inicijative ’40 dana za život’ minibusom šire ‘pro-life’ poruke Nacionalna koordinatorica, Petra Tišljarić, rekla je da će sa sobom voziti i okrunjeni kip Gospe Fatimske koji će posjetiti sva mjesta bdijenja.

Članovi inicijative '40 dana za život' minibusom šire 'pro-life' poruke

Foto: 40 dana za život

 

Članovi inicijative ’40 dana za život’ unajmili su minibus, kojim će, putući po Htvatskoj, širiti ‘pro-life’ poruke. Minibusom će putovati volonteri, nacionalni tim i duhovni bendovi.

Nacionalna koordinatorica, Petra Tišljarić, rekla je da će sa sobom voziti i okrunjeni kip Gospe Fatimske koji će posjetiti sva mjesta bdijenja, što im je predložio njihov duhovnik – pater Marko Glogović. Time će obilježiti 100. obljetnicu ukazanja Blažene Djevice Marije u Fatmi.

Predstavljanje knjige „40 dana za život“

Ante Čaljkušić, nacionalni voditelj, najavio je da će u svim gradovima sudionicima biti i predstavljanje knjige „40 dana za život“, koja je već predstavljena u Zagrebu i Križevcima. ‘Pro-life’ hit, kako nazivaju knjigu, privukao je pažnju i izvan granica naše zemlje (Frankfurt, Mostar, Subotica), a prikupljene će se donacije koristiti za otvaranje Centra za život u Zagrebu i Splitu.

Priredila Gabriela Jurković; Book.hr

Najčitanije

Na vrh