Molitva

PREDANJE

IZBORI SE Duh Sveti u tebi, jači je od svega s čim se boriš Sve, danas, predaj i ne brini. Neka tvoja očekivanja budu velika, jer sve je moguće u Njegovo ime. Sve je moguće s Duhom Svetim. On te brani, On te jača i podiže

Foto: Unsplash,  Lampos Aritonang 

 

Danas osjećaš težinu, uvijek se nešto događa što te pogađa i vraća u trenutke samoće, tjeskobe i sumnje. Danas doslovno „ustani” i pohiti u susret Gospodinu.

Donesi mu sve što te pritišće; nerazumijevanje, bol i teret, stalni osjećaj u tebi da se ništa dobro ne događa.
U trenutku kad dolaziš do Gospodina, posvijesti sebi da ti je dao Duha Svoga, Duha Božjega. Tvog Branitelja. Tako svjesno zamoli da te sad obuhvati Duh Sveti, da te vodi. On će te podići iz tvog umora, iz tvog očaja…

Silina Njegova dodira isti trenutak uklanja svaki teret koji nosiš u srcu, tugu, budućnost zbog koje si u neizvjesnosti i strahuješ, zbog pomisli da ništa neće biti dobro.

Duh Sveti će otjerati tminu i zlo koje te odvodi u tjeskobu, u negativnosti, u zagledanost u probleme.

Vjera u živoga Boga, predanje Duhu Svetom podiže te iznad tvog pogleda u kojem se nalaziš na dnu, On te podiže da gledaš gore i da se raduješ bez obzira koliko ti je teško, jer sve će mijenjati Duh Sveti u tvom životu. Na tvoje oči događat će se nemoguće, ono što ne možeš zamisliti.

Samo vjeruj i prestani gledati u problem, gledaj probodeno srce Jaganjca iz kojeg se izlijeva Duh Sveti u tvoje srce.
Sve, danas, predaj i ne brini. Neka tvoja očekivanja budu velika, jer sve je moguće u Njegovo ime. Sve je moguće s Duhom Svetim. On te brani, On te jača i podiže.

On te vodi, nema straha, nema poniženja, nema tjeskobe ni turobnih misli. Duh Sveti u tebi, jači je od svega s čim se boriš. Njegova pobjeda je tu! Prihvati je i dopusti da čini onako kako On želi!
Vjeruj…

Prijavite se na naš newsletter i svaki tjedan primajte najvažnije i najzanimljivije tekstove na svoju e-mail adresu! Prijaviti se možete ovdje.

Najčitanije

Na vrh